Povezane vesti

"3 puta smo imali intimne odnose!" Kačavenda i Janjuš sve priznali, javnost u šoku: "Upoznala sam ga sa sinom"

"3 puta smo imali intimne odnose!" Kačavenda i Janjuš sve priznali, javnost u šoku: "Upoznala sam ga sa sinom"

Telegraf pre 4 sati
Od samog početka Elite 9 sve intrigira odnos Marka Janjuša Janjuševića i Milene Kačavende između kojih postoje varnice. Janjuš je sada otkrio da je imao tri puta odnose sa Milenom, ali je pričao i o detaljima njihovog odnosa, o čemu su otvoreno govorili… »
"Imali smo tri puta intimne odnose" Janjuš i Milena Kačavenda priznali da su bili u emotivnoj vezi: "Upoznala sam ga sa…

"Imali smo tri puta intimne odnose" Janjuš i Milena Kačavenda priznali da su bili u emotivnoj vezi: "Upoznala sam ga sa…

Blic pre 6 sati
Janjuš i Kačavenda su imali dogovor da nikada ne priznaju da su bili zajedno Oni su bili intimni pre početka Elite 9, a u naletu svađe izneli su previše detalja u javnosti. Marko Janjušević Janjuš otkrio je da je tri puta imao intimne odnose sa Milenom… »
"Imali smo tri puta intimne odnose" Kačavenda sve otkrila o odnosu sa Janjušem: Insistirao je da o tome ne pričam...

"Imali smo tri puta intimne odnose" Kačavenda sve otkrila o odnosu sa Janjušem: Insistirao je da o tome ne pričam...

Kurir pre 6 sati
Milena Kačavenda odlučila je da progovori o emotivnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Oni su bili intimni pre početka sezone Elite 9, a u naletu svađe izneli su sve detalje u javnost. Prva je započela Milena - Što se Janjuša tiče, on i ja smo… »

Vesti dana »