Povezane vesti

Trudna Edita Aradinović prvi put o raskidu sa partnerom: "Oboje smo znali kuda ovo vodi, a želeli smo dete"

Trudna Edita Aradinović prvi put o raskidu sa partnerom: "Oboje smo znali kuda ovo vodi, a želeli smo dete"

Mondo pre 10 sati
Edita Aradinović uplovila je nedavno u emotivni odnos sa partnerom Nenadom Stevanovićem. Da je bila sigurna u njihovu ljubav, dokazuje i to što ga je bez problema pokazala javnosti, što ranije kada su u pitanju njeni partneri, nije bio slučaj. Edita je… »
"Oboje smo znali kuda vodi naš odnos": Edita iskreno o trudnoći i bivšem partneru

"Oboje smo znali kuda vodi naš odnos": Edita iskreno o trudnoći i bivšem partneru

Nova pre 9 sati
Naša popularna pevačica je nedavno otkrila da je u drugom stanju, a ubrzo je objavljeno i da je raskinula sa ocem svog deteta. Edita je odlučila da stane na put raznim pričama, te istakla da Nenad Stević i ona više nisu zajedno, ali da su ostali u… »
"Znali smo kuda vodi naš odnos", Edita priznala istinu o muškarcu s kojim čeka dete: "Mirna sam jer znam da..."

"Znali smo kuda vodi naš odnos", Edita priznala istinu o muškarcu s kojim čeka dete: "Mirna sam jer znam da..."

Telegraf pre 10 sati
Vest o trudnoći pevačice Edite Aradinović obradovala je prvenstveno nju, a zatim i njenu porodicu i prijatelje, kao i publiku. Edita izgleda fenomenalno u drugom stanju i mnogo je aktivna, pa ne krije koliko se raduje predstojećoj najbitnijoj ulozi u… »
"Oboje smo znali kuda vodi naš odnos" Edita Aradinović otvoreno o bivšem partneru sa kojim čeka dete: "Za budući izbor…

"Oboje smo znali kuda vodi naš odnos" Edita Aradinović otvoreno o bivšem partneru sa kojim čeka dete: "Za budući izbor…

Blic pre 11 sati
Edita Aradinović je u drugom stanju i očekuje prvo dete, a kaže da će u budućnosti biti pametnija kada su muškarci u pitanju Ona i bivši partner Nenad Stevanović su doneli zajedničku, zrelu odluku da se raziđu tik što je saznala da je trudna Edita… »
"Oboje smo znali kuda vodi naš odnos, sada ću paziti duplo više" Edita prvi put o odnosu sa ocem deteta

"Oboje smo znali kuda vodi naš odnos, sada ću paziti duplo više" Edita prvi put o odnosu sa ocem deteta

Kurir pre 10 sati
Edita Aradinović uplovila je nedavno u emotivni odnos sa partnerom Nenadom Stevanovićem. Da je bila sigurna u njihovu ljubav, dokazuje i to što ga je bez problema pokazala javnosti, što ranije kada su u pitanju njeni partneri, nije bio slučaj. Edita je… »

Vesti dana »