Povezane vesti
Ko danas živi u stanu u kojem je ubijena Ksenija Pajčin? 5 godina stajao prazan, komšije otkrile ko se na kraju doselio
Mondo pre 15 sati
Prošlo je 16 godina od smrti pevačice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta 2010. godine ubio maneken Filip Kapisoda, a potom izvršio samoubistvo. O stanu u kom je pevačica živela mnogo se spekulisalo nakon njene smrti, a komšije su otkrile istinu. Domaći… »
"Nikad nisam bio pristalica te veze": Kapisodin otac je samo jednom pričao o ubistvu, branio sinu da bude s Ksenijom
Mondo pre 14 sati
Otac Filipa Kapisode, Mirko Kapisoda, samo je jednom govorio za javnost i to nepunih mesec dana nakon što je njegov sin ubio Kseniju Pajčin, pa sebi oduzeo život u njenom stanu na Voždovcu. Mirko je krajem marta te bolne 2010. godine u ispovesti Storiju… »
"Vedra, vesela, pretalentovana..." Ceca se prisetila lika i dela Ksenije Pajčin, evo kako pamti pevačicu koja je doživela…
Kurir pre 16 sati
Ksenija Pajčin 16. marta 2010. tragično je izgubila život kada ju je ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Tragedija koja se dogodila pre tačno 16 godina potresla je estradu, a kolege i prijatelji i dan danas ne kriju… »
"Ja sam tata" Dara progovorila o okršaju Džejle i Aleksandre, pa ishvalila sebe: "Najbolje radim te stvari"
Telegraf pre 16 sati
Dara Bubamara stigla je u sportskom stajlingu na snjmanje Zvezda Granda, pa je na 16. godišjicu smrti prokomentarisala Kseniju Pajčin, ali i dramu između mladjih koleginica Aleksandre Mladenović i Džejle Ramović na temu "skrivanja privatnog života". Kako… »
(Video) "Toliko mi je žao" Ceca o tragediji koja je pre 16 godina zavila Balkan u crno: Progovorila o Kseniji Pajčin - Bila je…
Blic pre 17 sati
Na koncertu u Čačku, Ceca je prekinula nastup kada je primetila da je jednoj devojci pozlilo zbog vrućine. Ceca je sa setom govorila o pokojnoj Kseniji Pajčin, opisujući je kao vedru i talentovanu devojku. Ceca Ražnatović pojavila se u šik modnoj… »
"Da li je moguće da je Ceca stigla pre: Mene?" Dara Bubamara u šik stajlingu na snimanju Zvezda Granda: Helanke, duks i…
Blic pre 17 sati
Izjavila je da kasni na snimanje i pomenula emocije prema prerano preminuloj Kseniji Pajčin, za koju bi volela da se snimi film. Komentarisala je da ne zna ništa o sukobu Aleksandre Mladenović i Džejle i ne želi da se meša. Pevačica Dara Bubamara… »
"Toliko mi je žao", Ceca na godišnjicu ubistva Ksenije Pajčin otkrila po čemu je pamti: "Sećam je se u…"
Telegraf pre 17 sati
Muzička diva Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na snimanje Zvezda Granda, a pred našom kamerom otkrila je kako se seća koleginice Ksenije Pajčin. Ceca je stigla u širokom crnim pantalonama i crvenom krop-top sakou, pa odgovorila na komplimetn novinara… »
Vesti dana »
Navršavaju se 22 godine od Martovskog pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji
Beta pre 46 minutajoš 23 povezane
Pretežno oblačno, mestimično sa kišom i jakim vetrom: Najviša temperatura do 15 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 13 povezanih
(Foto, video) Pogođena ambasada SAD u Bagdadu! Iran upozorava Trampa o posledicama kopnene invazije: "Setite se šta se dogodilo u Vijetnamu"
Blic pre 36 minutajoš 9 povezanih
"Grad Beograd izgubio veliki spor sa konzorcijumom prevoznika Arriva Litas"
Nova pre 6 minutajoš 1 povezana
Dramatična noć u Beogradu! Puno saobraćajnih nesreća: Motociklista (30) teško povređen, devojčica (7) bez povreda
Blic pre 56 minutajoš 7 povezanih