Povezane vesti
"Muž i ja volimo moj celulit!" Pevačica šokirala Sanju, njena koleginica priznala: "Tražili su da im..."
Telegraf pre 1 dan
Sanja Marinković u svojoj emisiji prošle subote ugostila je poznate dame s javne scene - Marinu Visković, Nadeždu Biljić, Mahrinu, Tamaru Milutinović i Jelenu Kostov. Voditeljka je pretresla mnoge aktuelne teme sa njima osvrnuvši se na fitičkom izgledu i… »
"Moj muž i ja volimo moj celulit" Nadežda Biljić šokirala odgovorom Sanju, pevačica priznala: "Tražili su mi da se skinem gola…
Blic pre 1 dan
Mahrina je podelila svoje iskustvo sa nepristojnim ponudama i zloupotrebama u muzičkoj industriji. Gošće su istakle važnost psihičke stabilnosti i samopouzdanja u vreme društvenih mreža. Sanja Marinković pokrenula je lavinu komentara kada je sa svojim… »
Vesti dana »
Telekom Srbija: Iz korisničke baze ukraden manji deo podataka korisnika usluge satelitske televizije
Glas Šumadije pre 45 minutajoš 29 povezanih
SNS bi mogao da izgubi Bor i Aranđelovac: Velika promena dešava se u Kuli, Knjaževcu, Smederevskoj Palanci, Sevojnu...
Glas Zaječara pre 4 satijoš 8 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Glas Zaječara pre 11 satijoš 2 povezane
Izvestiteljka UN: Genocid u Palestini sproveden uz međunarodnu zajednicu, naše vlade ga odobravaju
Serbian News Media pre 15 minutajoš 26 povezanih