Povezane vesti

Vučić: Srbija ima rezerve za tri meseca, ako cena nafte bude išla preko 120 dolara - ne znam šta da radimo

Vučić: Srbija ima rezerve za tri meseca, ako cena nafte bude išla preko 120 dolara - ne znam šta da radimo

Insajder pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su svi rezervoari i skladišta energenta u Srbiji puni, kako je rekao,"do čepa" i da Srbija ima rezerve za tri meseca. On je, ipak, napomenuo da je nafta danas na najvišoj ceni, oko 104 dolara za… »
"Ako barel nafte bude preko 110 dolara, ne znam šta da radimo": Vučić o ceni goriva u Srbiji

"Ako barel nafte bude preko 110 dolara, ne znam šta da radimo": Vučić o ceni goriva u Srbiji

Mondo pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Sevojno gde je razgovarao sa narodom i privrednicima nakon čega je govorio o svim važnim temama. Kako je saopštio, cena nafte je danas najviša - oko 104 dolara za barel, a istakao je da je Srbija ima… »
Svi rezervoari i skladišta goriva u Srbiji puni "do čepa"! Vučić: Ako bude išlo preko 110, ne znam šta da radimo

Svi rezervoari i skladišta goriva u Srbiji puni "do čepa"! Vučić: Ako bude išlo preko 110, ne znam šta da radimo

Blic pre 1 dan
Predsednik Vučić je izjavio da su svi rezervoari energenata u Srbiji puni i da postoje rezerve za tri meseca Naglašava da je cena nafte visoka i da dalji rast cena može postati ozbiljan problem Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su… »
Vučić: Svi rezervoari i skladišta energenata u Srbiji puni "do čepa"

Vučić: Svi rezervoari i skladišta energenata u Srbiji puni "do čepa"

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su svi rezervoari i skladišta energenta u Srbiji puni "do čepa" i da imamo rezerve za tri meseca. On je, ipak, napomenuo da je nafta danas na najvišoj ceni, oko 104 dolara za barela. "Ako bude išlo preko… »
"Ako nafta ode iznad 120 dolara, iskreno, ne znam šta ćemo", Vučić: Skladišta puna do čepa, Boga da molimo da se rat što pre…

"Ako nafta ode iznad 120 dolara, iskreno, ne znam šta ćemo", Vučić: Skladišta puna do čepa, Boga da molimo da se rat što pre…

Kurir pre 1 dan
Dodao je da je nafta danas na najvišoj ceni, oko 104 dolara za barela. - Ako bude išlo preko 110, 120 dolara da budem iskren ne znam šta da radimo. Jedino da kažemo, evo da delimo po najnižim cenama naftu iz rezervi, ali ko će da nam garantuje da će za… »
"Svi rezervoari i skladišta energenata u Srbiji puni do čepa": Predsednik otkrio koliko će trajati zalihe

"Svi rezervoari i skladišta energenata u Srbiji puni do čepa": Predsednik otkrio koliko će trajati zalihe

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su svi rezervoari i skladišta energenta u Srbiji puni "do čepa" i da imamo rezerve za tri meseca. On je, ipak, napomenuo da je nafta danas na najvišoj ceni, oko 104 dolara za barela. - Ako bude išlo… »

Vesti dana »