Povezane vesti

"Kada te ubijem opet neću biti osuđen": Ovo je monstrum koji je krvnički pretukao suprugu u Beogradu

"Kada te ubijem opet neću biti osuđen": Ovo je monstrum koji je krvnički pretukao suprugu u Beogradu

Mondo pre 15 sati
Muškarac A. S. (37) koji je uhapšen u subotu zbog porodičnog nasilja od ranije je poznat policiji zbog agresivnog ponašanja, uhođenja žena, a navodno je povezan i sa jednim ubistvom. On je svoju suprugu D. S (34), kako je ispričala, zverski pretukao… »
Ubio sam oca i tebe ću: Ovo je nasilnik koji je pretukao ženu u Beogradu, slomio joj vilicu, izbio zube, šutirao! Žrtva u…

Ubio sam oca i tebe ću: Ovo je nasilnik koji je pretukao ženu u Beogradu, slomio joj vilicu, izbio zube, šutirao! Žrtva u…

Kurir pre 16 sati
Muškarac A. S. (37) koji je uhapšen u subotu zbog porodičnog nasilja od ranije je poznat policiji zbog agresivnog ponašanja, uhođenja žena, a navodno je povezan i sa jednim ubistvom. On je svoju suprugu D. S (34), kako nam je ispričala, zverski pretukao… »
"Gurnuo me niz stepenice i udarao pesnicama u glavu": Ispovest žene koju je suprug pretukao u Beogradu

"Gurnuo me niz stepenice i udarao pesnicama u glavu": Ispovest žene koju je suprug pretukao u Beogradu

Mondo pre 19 sati
D. S. (34), žena koja je u subotu brutalno pretučena na Kanarevom brdu u Rakovici, progovorila je o nasilju koje je, kako tvrdi, godinama trpela od supruga A. S. (37), koji je nakon napada uhapšen. Prema njenim rečima, muž ju je napao nasred ulice… »
"Počeo je da viče, preti, krenuo je na mene" Oglasila se žena koja je brutalno pretučena u Rakovici: Tvrdi da je i ranije…

"Počeo je da viče, preti, krenuo je na mene" Oglasila se žena koja je brutalno pretučena u Rakovici: Tvrdi da je i ranije…

Blic pre 21 sat
D. S. pokušava da se razvede i da zaštiti decu, ali se suprug neprestano pojavljuje i preti A. S. je uhapšen, a D. S. se nada da će ostati u pritvoru kako bi konačno mogla da se razvede i zaštiti sebe i decu D. S. (34), žena koja je pretrpela jezivo… »
Uznemirujuće! Muž je unakazio nasred ulice u Beogradu: Udario me 30 puta u glavu! Prekršio je zabranu prilaska, ako ga sad…

Uznemirujuće! Muž je unakazio nasred ulice u Beogradu: Udario me 30 puta u glavu! Prekršio je zabranu prilaska, ako ga sad…

Kurir pre 24 sata
D. S. (34), žena koja je pretrpela jezivo nasilje u subotu u Rakovici u Beogradu, otvorila je dušu i za Kurir otkrila sve detalje o maltretiranju od strane muža, uhapšenog A. S. (37). Kako se sumnja, on je napao svoju suprugu nasred ulice na Kanarevom… »

Vesti dana »