Повезане вести
"Када те убијем опет нећу бити осуђен": Ово је монструм који је крвнички претукао супругу у Београду
Мондо 16.03.2026
Мушкарац А. С. (37) који је ухапшен у суботу због породичног насиља од раније је познат полицији због агресивног понашања, ухођења жена, а наводно је повезан и са једним убиством. Он је своју супругу Д. С (34), како је… »
Убио сам оца и тебе ћу: Ово је насилник који је претукао жену у Београду, сломио јој вилицу, избио зубе, шутирао! Жртва у…
Курир 16.03.2026
Мушкарац А. С. (37) који је ухапшен у суботу због породичног насиља од раније је познат полицији због агресивног понашања, ухођења жена, а наводно је повезан и са једним убиством. Он је своју супругу Д. С (34), како нам је… »
"Гурнуо ме низ степенице и ударао песницама у главу": Исповест жене коју је супруг претукао у Београду
Мондо 16.03.2026
Д. С. (34), жена која је у суботу брутално претучена на Канаревом брду у Раковици, проговорила је о насиљу које је, како тврди, годинама трпела од супруга А. С. (37), који је након напада ухапшен. Према њеним речима, муж ју је… »
"Почео је да виче, прети, кренуо је на мене" Огласила се жена која је брутално претучена у Раковици: Тврди да је и раније…
Блиц 16.03.2026
Д. С. покушава да се разведе и да заштити децу, али се супруг непрестано појављује и прети А. С. је ухапшен, а Д. С. се нада да ће остати у притвору како би коначно могла да се разведе и заштити себе и децу Д. С. (34), жена која… »
Узнемирујуће! Муж је унаказио насред улице у Београду: Ударио ме 30 пута у главу! Прекршио је забрану приласка, ако га сад…
Курир 16.03.2026
Д. С. (34), жена која је претрпела језиво насиље у суботу у Раковици у Београду, отворила је душу и за Курир открила све детаље о малтретирању од стране мужа, ухапшеног А. С. (37). Како се сумња, он је напао своју супругу… »
Вести дана »
Мали: Средства ЕУ имају неутралан ефекат на буџет Србије, ја не рачунам на то
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Лака победа Црвене звезде против Златибора за пласман на фајнал-фор КЛС-а
Данас пре 1 сатјош 5 повезаних