Povezane vesti
Odjavio Crvenu zvezdu i potpisao za Partizan! Srpski fudbaler ipak izabrao Humsku, sve je otkrio!
Kurir pre 30 dana
Nekadašnji desni bek Partizana Miroslav Vulićević otkrio je da ga je svojevremeno želela Crvena zvezda. On je u intervjuu za sajt Superlige Srbije otkrio da je od početka želeo da dođe u Humsku, čak i pre Vojvodine, ali da poziva nije bilo. - Bilo je tu… »
"Zvala me je Zvezda, ali hteo sam samo u Partizan"
B92 pre 30 dana
Miroslav Vulićević je ostavio dubok trag u Partizanu, jedno vreme bio i kapiten, iako nije od početka ta ljubav bila obostrana. On je u intervjuu za sajt Superlige Srbije otkrio da je od početka želeo da dođe u Humsku, čak i pre Vojvodine, ali da poziva… »
"Zvala me je Zvezda - odbio sam ih, hteo sam samo u Partizan!" Evo kako je nekadašnji kapiten crno-belih iz Vojvodine došao u…
Večernje novosti pre 30 dana
Nekadašnji kapiten Partizana, Miroslav Vulićević, otkrio je kako ga je htela Zvezda, međutim on je samo želeo da zaigra za Partizan. Foto: Profimedia On je u intervjuu za sajt Superlige Srbije otkrio da je od početka želeo da dođe u Humsku, čak i pre… »
Ispovest legende Partizana: "Zvezda je poslala ponudu, a ja sam samo čekao poziv iz Humske"
Telegraf pre 30 dana
Bivši kapiten Vojvodine i Partizana, Miroslav Vulićević, otvorio je dušu u razgovoru za sajt Super lige Srbije. U emotivnoj ispovesti, Vulićević je otkrio detalje koji do sada nisu bili u potpunosti poznati javnosti – o ponudama sa Marakane, pregovorima… »
Vesti dana »
"Udario me je pesnicom i uništio život, a ja sam izbezumljeno plakala" Jeziva ispovest Nataše Šavije: Karić je bio ponosan,a ja sam morala na hitnu operaciju
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
Novi detalji masakra u Turskoj: Ubijeno devet osoba, među njima osmoro dece VIDEO
B92 pre 3 satajoš 48 povezanih
N1: Neprihvatljivo samopozivanje i međusobno pozivanje dvojice funkcionera u program naše televizije
Radio 021 pre 5 satijoš 30 povezanih