Povezane vesti

Odjavio Crvenu zvezdu i potpisao za Partizan! Srpski fudbaler ipak izabrao Humsku, sve je otkrio!

Odjavio Crvenu zvezdu i potpisao za Partizan! Srpski fudbaler ipak izabrao Humsku, sve je otkrio!

Kurir pre 6 sati
Nekadašnji desni bek Partizana Miroslav Vulićević otkrio je da ga je svojevremeno želela Crvena zvezda. On je u intervjuu za sajt Superlige Srbije otkrio da je od početka želeo da dođe u Humsku, čak i pre Vojvodine, ali da poziva nije bilo. - Bilo je tu… »
"Zvala me je Zvezda, ali hteo sam samo u Partizan"

"Zvala me je Zvezda, ali hteo sam samo u Partizan"

B92 pre 6 sati
Miroslav Vulićević je ostavio dubok trag u Partizanu, jedno vreme bio i kapiten, iako nije od početka ta ljubav bila obostrana. On je u intervjuu za sajt Superlige Srbije otkrio da je od početka želeo da dođe u Humsku, čak i pre Vojvodine, ali da poziva… »
"Zvala me je Zvezda - odbio sam ih, hteo sam samo u Partizan!" Evo kako je nekadašnji kapiten crno-belih iz Vojvodine došao u…

"Zvala me je Zvezda - odbio sam ih, hteo sam samo u Partizan!" Evo kako je nekadašnji kapiten crno-belih iz Vojvodine došao u…

Večernje novosti pre 6 sati
Nekadašnji kapiten Partizana, Miroslav Vulićević, otkrio je kako ga je htela Zvezda, međutim on je samo želeo da zaigra za Partizan. Foto: Profimedia On je u intervjuu za sajt Superlige Srbije otkrio da je od početka želeo da dođe u Humsku, čak i pre… »
Ispovest legende Partizana: "Zvezda je poslala ponudu, a ja sam samo čekao poziv iz Humske"

Ispovest legende Partizana: "Zvezda je poslala ponudu, a ja sam samo čekao poziv iz Humske"

Telegraf pre 7 sati
Bivši kapiten Vojvodine i Partizana, Miroslav Vulićević, otvorio je dušu u razgovoru za sajt Super lige Srbije. U emotivnoj ispovesti, Vulićević je otkrio detalje koji do sada nisu bili u potpunosti poznati javnosti – o ponudama sa Marakane, pregovorima… »

Vesti dana »