Povezane vesti
Koliko vrede figure Oskara presvučene zlatom koje su sinoć dodeljene filmskim umetnicima: Odgovor je neočekivan
Nova ekonomija 16.03.2026
Na 98. dodeli Oskara dobitnicima su tradicionalno uručene zlatne statuete. Oskar, visok oko 34 centimetra i težak oko 3,8 kilograma, izrađen je od bronze i presvučen 24-karatnim zlatom. Simbolična vrednost ovog priznanja je neprocenjiva, ali stvarna… »
Oskar pre i posle Oskara: Novac, kampanje i bogatstvo u sali Dolby teatra
Bonitet 16.03.2026
Foto: Bonitet.com/Midjourney Dodela Oskara je najpoznatija filmska ceremonija na svetu, ali i jedan od najskupljih marketinških događaja u industriji zabave. Iza zlatnih statua i glamura krije se čitava ekonomija – televizijska prava, PR kampanje… »
Vesti dana »
Lola Radivojević vicešampionka u Kuršumlijskoj Banji, sledi napredak na WTA listi
Dnevnik pre 1 satjoš 66 povezanih
Makron razgovarao sa liderima zemalja Bliskog istoka o miru u Iranu
Politika pre 12 minutajoš 39 povezanih
Luda drama u Nišu! Spartak i FMP odigrali finale za infartk - titula šampiona Srbije na kraju ipak otišla u Suboticu!
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Trener FMP-a o sudijama i zaslugama: "Ja sam ljudima iz Spartaka rekao zasluženo, oni meni nešto drugo"
Sportske.net pre 25 minutajoš 21 povezana
Stotine hiljada navijača Arsenala prisustvovalo paradi povodom proslave titule prvaka Engleske
Radio sto plus pre 3 satajoš 50 povezanih