Povezane vesti
"Nastala je u trenutku kada sam dobila klavir i zaplakala od sreće" Dragana Rakčević objavila "Tužnu priču"
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Dragana Rakčević danas predstavlja novu pesmu „Tužna priča“, emotivnu baladu koja, kako sama kaže, nosi veoma ličnu i posebnu priču o nastanku. Pesma je, zapravo, nastala pre dve godine, u trenutku koji je za Draganu imao snažan emotivni značaj… »
"Tog dana sam dobila klavir, plakala sam od sreće": Neobična priča Dragane Rakčević o pesmi koja je čekala dve godine
Blic pre 2 dana
Pesma je nastala pre dve godine, inspirisana pesmom Baneta Opačića koju je izvodila Aleksandra. Ideja za pesmu rodila se istog dana kada je Dragana dobila klavir na poklon, što za nju ima poseban emotivni značaj. Pevačica Dragana Rakčević danas… »
Dragana Rakčević objavila novu pesmu „Tužna priča“: Nastala u trenutku kada sam dobila klavir i zaplakala od sreće
Nova pre 2 dana
Pevačica Dragana Rakčević danas predstavlja novu pesmu „Tužna priča“, emotivnu baladu koja, kako sama kaže, nosi veoma ličnu i posebnu priču o nastanku. Pesma je, zapravo, nastala pre dve godine, u trenutku koji je za Draganu imao snažan emotivni značaj… »
"Tužna priča" naše pevačice: Nastala u trenutku kada je dobila klavir i zaplakala od sreće (foto)
Večernje novosti pre 2 dana
PEVAČICA Dragana Rakčević predstavila je novu pesmu „Tužna priča“, emotivnu baladu koja, kako sama kaže, nosi veoma ličnu i posebnu priču o nastanku. Foto: niciphotovski Numera je nastala pre dve godine, u trenutku koji je za Draganu imao snažan emotivni… »
Vesti dana »
Ko je Džo Kent, čovek koji je podneo ostavku zbog rata na Bliskom istoku? Ženu je upoznao u Iraku, izgubio u Siriji, sad se otvoreno suprostavio Trampu zbog Irana
Nova pre 1 satjoš 46 povezanih
Potpisan ugovor sa Azvirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Nova ekonomija pre 31 minutajoš 28 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Prodekan za finansije AUNS: Galerija korišćena u cilju za koji je i otvorena
N1 Info pre 5 satijoš 41 povezana
Uhapšeni šverceri bele tehnike: Policija zaplenila robu vrednu više od 900.000 dinara
Nova pre 36 minutajoš 24 povezane