Povezane vesti
Preko noći ostala bez krova nad glavom, a sada uživa daleko od Srbije! Pevačica (46) sa mužem na romantičnom putovanju…
Kurir 16.03.2026
Pevačica Slađa Alegro uživa u romantičnom putovanju sa suprugom u prelepoj Barseloni. Par je pozirao ispred jedne od najpoznatijih znamenitosti grada, veličanstvene bazilike, a osmesi na njihovim licima otkrivaju koliko im ovaj odmor prija. Na… »
Pevačica (46) preko noći ostala bez krova nad glavom, a sad sa mužem napustila Srbiju: Pokazala gde uživaju
Blic 16.03.2026
Sunčan dan, pozitivna energija i ljubav dominiraju fotografijama. Slađa je jednom prilikom ispričala da joj je Ceca Ražnatović bila velika podrška tokom teških trenutaka. Pevačica Slađa Alegro uživa u romantičnom putovanju sa suprugom u prelepoj… »
Vesti dana »
U petak hladno, promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima: temperatura do 18 stepeni
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 12 povezanih
Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 10 minutajoš 4 povezane
„Ne možete ućutkati istinu“: Netanjahu u UN branio stavove Izraela dok su delegacije napuštale salu
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 5 satijoš 14 povezanih
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana