Povezane vesti

Želi li Karlik Džons da ostane? Ostoja Mijailović jasno odgovorio

Želi li Karlik Džons da ostane? Ostoja Mijailović jasno odgovorio

Sport klub pre 11 sati
Bliži se kraj evroligaške sezone 2025/2026, koja je bila izuzetno neuspešna za Partizan. Nema dileme da će uprava kluba tokom leta raditi na obnovi tima, a jedno od ključnih pitanja vezano je za startnog plejmejkera. Karlik Džons je zbog povrede… »
"Karlik je više od igrača": Mijailović progovorio o novom ugovoru za Džounsa u Partizanu

"Karlik je više od igrača": Mijailović progovorio o novom ugovoru za Džounsa u Partizanu

Mondo pre 11 sati
Karlik Džouns jedan je od najvažnijih igrača Partizana i to se vidi. Njegov povratak na parket posle pauze i oporavka od povrede pokazao je koliko je nedostajao ekipi. Da li će ostati u klubu? O tome je pričao i on sam, a sada je na to pitanje odgovor… »
Ostoja Mijailović: Želim da Karlik Džons ostane u Partizan

Ostoja Mijailović: Želim da Karlik Džons ostane u Partizan

Euronews pre 12 sati
Uveliko se spekuliše da li najbolji igrač Partizana Karlik Džons i naredne sezone ostaje u klubu ili je na pomolu rastanak? Prvi čovek kluba Ostoja Mijailović je otkrio planove za njega, napominjući da se uveliko razmišlja na tu temu, verujući da će obe… »
Mijailović govorio o novom ugovoru Karlika Džonsa

Mijailović govorio o novom ugovoru Karlika Džonsa

B92 pre 11 sati
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je o novom ugovoru za Karlika Džonsa. Prvi čovek kluba iz Humske rekao je za sajt Sportske. net da je Karlik više od igrača i da je njegov značaj na terenu ogroman. "O Karliku kao igraču i čoveku mislim sve… »
Ostoja po prvi put otvoreno o Karliku: „Postoji obostrana želja da nastavimo saradnju!“

Ostoja po prvi put otvoreno o Karliku: „Postoji obostrana želja da nastavimo saradnju!“

Hot sport pre 12 sati
Navijači se nadaju da će ostati. Prvi čovek Partizana – Ostoja Mijailović otvoreno je govorio o statusu Karlika Džonsa. Sve se više spominje rekonstrukcija tima na leto, a glavno pitanje je hoće li bek iz Južnog Sudana ostati u Beogradu. „O Karliku kao… »
Ostoja Mijailović otkrio: Evo da li će Karlik Džons i naredne sezone nositi dres Partizana

Ostoja Mijailović otkrio: Evo da li će Karlik Džons i naredne sezone nositi dres Partizana

Večernje novosti pre 12 sati
Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, otkrio je hoće li crno-beli zadržati i sledeće sezone Karlika Džonsa u svojim redovima. FOTO: Ata images “O Karliku kao igraču i čoveku mislim sve najbolje. Koliko nam je nedostajao, pokazao je period dok je bio… »
Ostoja Mijailović progovorio o Karliku Džonsu i novom ugovoru

Ostoja Mijailović progovorio o Karliku Džonsu i novom ugovoru

Telegraf pre 12 sati
Karlik Džons se oporavio od povrede i odmah pokazao koliko znači Partizanu. Ipak, poslednjih dana i nedelja se, osim njegovih igara, govori i o njegovom ugovoru. Ugovor sa Karlikom ističe, a sam igrač je dao pozitivan signal kada je reč o nastavku… »
Ostoja za Sportske o Karliku: "Neki igrači su više od igrača, želja je obostrana"

Ostoja za Sportske o Karliku: "Neki igrači su više od igrača, želja je obostrana"

Sportske.net pre 14 sati
Šta znači Karlik Džons za Partizan - o tome ne treba ništa pričati, samo treba videti kako izgleda tim kada je on na parketu i kada nije. A reklo bi se i da nije samo parket u pitanju, već je on čovek koji je vezivno tkivo za ostale igrače. Na terenu… »
Ostoja Mijailović ekskluzivno o novom ugovoru za karlika džonsa! Predsednik Partizana javno progovorio o aktuelnoj temi! Ovako…

Ostoja Mijailović ekskluzivno o novom ugovoru za karlika džonsa! Predsednik Partizana javno progovorio o aktuelnoj temi! Ovako…

Kurir pre 13 sati
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, govorio je o aktuelnom plejmejkeru crno-belih Karliku Džonsu i njegovoj budućnosti u Humskoj. U razgovoru za "Sportske.net", Mijailović je rekao: - O Karliku kao igraču i čoveku mislim sve najbolje. Koliko nam je… »

Vesti dana »