Povezane vesti
Želi li Karlik Džons da ostane? Ostoja Mijailović jasno odgovorio
Sport klub pre 11 sati
Bliži se kraj evroligaške sezone 2025/2026, koja je bila izuzetno neuspešna za Partizan. Nema dileme da će uprava kluba tokom leta raditi na obnovi tima, a jedno od ključnih pitanja vezano je za startnog plejmejkera. Karlik Džons je zbog povrede… »
"Karlik je više od igrača": Mijailović progovorio o novom ugovoru za Džounsa u Partizanu
Mondo pre 11 sati
Karlik Džouns jedan je od najvažnijih igrača Partizana i to se vidi. Njegov povratak na parket posle pauze i oporavka od povrede pokazao je koliko je nedostajao ekipi. Da li će ostati u klubu? O tome je pričao i on sam, a sada je na to pitanje odgovor… »
Ostoja Mijailović: Želim da Karlik Džons ostane u Partizan
Euronews pre 12 sati
Uveliko se spekuliše da li najbolji igrač Partizana Karlik Džons i naredne sezone ostaje u klubu ili je na pomolu rastanak? Prvi čovek kluba Ostoja Mijailović je otkrio planove za njega, napominjući da se uveliko razmišlja na tu temu, verujući da će obe… »
Mijailović govorio o novom ugovoru Karlika Džonsa
B92 pre 11 sati
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je o novom ugovoru za Karlika Džonsa. Prvi čovek kluba iz Humske rekao je za sajt Sportske. net da je Karlik više od igrača i da je njegov značaj na terenu ogroman. "O Karliku kao igraču i čoveku mislim sve… »
Ostoja po prvi put otvoreno o Karliku: „Postoji obostrana želja da nastavimo saradnju!“
Hot sport pre 12 sati
Navijači se nadaju da će ostati. Prvi čovek Partizana – Ostoja Mijailović otvoreno je govorio o statusu Karlika Džonsa. Sve se više spominje rekonstrukcija tima na leto, a glavno pitanje je hoće li bek iz Južnog Sudana ostati u Beogradu. „O Karliku kao… »
Ostoja Mijailović otkrio: Evo da li će Karlik Džons i naredne sezone nositi dres Partizana
Večernje novosti pre 12 sati
Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, otkrio je hoće li crno-beli zadržati i sledeće sezone Karlika Džonsa u svojim redovima. FOTO: Ata images “O Karliku kao igraču i čoveku mislim sve najbolje. Koliko nam je nedostajao, pokazao je period dok je bio… »
Ostoja Mijailović progovorio o Karliku Džonsu i novom ugovoru
Telegraf pre 12 sati
Karlik Džons se oporavio od povrede i odmah pokazao koliko znači Partizanu. Ipak, poslednjih dana i nedelja se, osim njegovih igara, govori i o njegovom ugovoru. Ugovor sa Karlikom ističe, a sam igrač je dao pozitivan signal kada je reč o nastavku… »
Ostoja za Sportske o Karliku: "Neki igrači su više od igrača, želja je obostrana"
Sportske.net pre 14 sati
Šta znači Karlik Džons za Partizan - o tome ne treba ništa pričati, samo treba videti kako izgleda tim kada je on na parketu i kada nije. A reklo bi se i da nije samo parket u pitanju, već je on čovek koji je vezivno tkivo za ostale igrače. Na terenu… »
Ostoja Mijailović ekskluzivno o novom ugovoru za karlika džonsa! Predsednik Partizana javno progovorio o aktuelnoj temi! Ovako…
Kurir pre 13 sati
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, govorio je o aktuelnom plejmejkeru crno-belih Karliku Džonsu i njegovoj budućnosti u Humskoj. U razgovoru za "Sportske.net", Mijailović je rekao: - O Karliku kao igraču i čoveku mislim sve najbolje. Koliko nam je… »
Vesti dana »
Kako je martovsko nasilje 2004. promenilo život i politiku na Kosovu
BBC News pre 21 minutajoš 23 povezane
(Foto, video) Pogođena ambasada SAD u Bagdadu! Iran upozorava Trampa o posledicama kopnene invazije: "Setite se šta se dogodilo u Vijetnamu"
Blic pre 36 minutajoš 9 povezanih
"Grad Beograd izgubio veliki spor sa konzorcijumom prevoznika Arriva Litas"
Nova pre 6 minutajoš 1 povezana