Povezane vesti
"Usamljena sam, sutra mi je rođendan, sama ga slavim" Naša glumica podelila potresnu poruku: "Život je imao drugačije planove"…
Blic pre 3 sata
Pred rođendan je objavila da napušta Srbiju, Beograd i Balkan zbog negativne energije i toksične industrije. Ne zna još gde će živeti, ali traži mesto za slobodno stvaranje, rad sa inspirativnim ljudima i lični rast. Katarina Bogićević proslavila se još… »
"Sutra mi je rođendan, proslaviću ga sama prvi put", naša glumica podelila teške reči: "Život je imao druge planove"
Kurir pre 3 sata
Pevačica i glumica Katarina Bogićević, koja je srce publike osvojila još kao devojčica u popularnoj seriji "Folk", pred svoj 28. rođendan donela je radikalnu odluku. Uoči samog praznika, umetnica se obratila pratiocima na Instagramu, otkrivši da se… »
Vesti dana »
Vučić: Srbija ima višeslojnu odbranu vazdušnog prostora, sutra sastanak o novim nabavkama
Vesti online pre 1 satjoš 30 povezanih
Centralna komanda SAD: Oko 200 američkih vojnika ranjeno od početka rata sa Iranom
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 42 povezane
Da li će doći do novih pregovora SAD i Irana? Ponovo uspostavljen kontakt Vitkofa i Arakčija
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
N1 Info pre 7 satijoš 11 povezanih
Ko je Džesi Bakli, prva Irkinja sa Oskarom: Od odbijanja na prijemnim do najprestižnije nagrade
Danas pre 9 satijoš 65 povezanih