Povezane vesti
"Usamljena sam, sutra mi je rođendan, sama ga slavim" Naša glumica podelila potresnu poruku: "Život je imao drugačije planove"…
Blic pre 27 dana
Pred rođendan je objavila da napušta Srbiju, Beograd i Balkan zbog negativne energije i toksične industrije. Ne zna još gde će živeti, ali traži mesto za slobodno stvaranje, rad sa inspirativnim ljudima i lični rast. Katarina Bogićević proslavila se još… »
"Sutra mi je rođendan, proslaviću ga sama prvi put", naša glumica podelila teške reči: "Život je imao druge planove"
Kurir pre 27 dana
Pevačica i glumica Katarina Bogićević, koja je srce publike osvojila još kao devojčica u popularnoj seriji "Folk", pred svoj 28. rođendan donela je radikalnu odluku. Uoči samog praznika, umetnica se obratila pratiocima na Instagramu, otkrivši da se… »
Vesti dana »
"Obrati pažnju, Donalde" Demokrate slave Orbanov pad, Tramp se ne oglašava: "Njegove ulizice i ekstremisti MAGA su sledeći"
Blic pre 44 minutajoš 167 povezanih
Američka vojska objavila šta čeka sve brodove "bez obzira na zastavu"! Sat otkucava do početka blokade iranskih luka koja opet može da pokrene rat (foto, video)
Kurir pre 9 minutajoš 44 povezane
UKC Niš: Devojka povređena u nesreći kod Aleksinca u životnoj opasnosti; Vozaču određen pritvor
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih
Nekada inspirisan Orbanom, Mađar ga je danas svrgnuo sa vlasti
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 37 povezanih