Povezane vesti
Suspendovan teniser "koji se gadio samom sebi" zbog dopinga
B92 16.03.2026
Međunarodna agencija za integritet tenisa (ITIA) potvrdila je da je australijski teniski trener i bivši profesionalac Marinko Matošević suspendovan. Matošević je suspendovan na period od četiri godine u skladu sa Programom za borbu protiv dopinga u… »
Svetski skandal! Čuveni Hrvat izbačen iz tenisa, otkriveno da je godinama varao i pomagao drugima da to rade!
Večernje novosti 16.03.2026
Najnovije vesti iz tenisa su šokantne. Foto: Profimedia "Novosti" vam u celosti prenose saopštenje Međunarodne agencije za integritet tenisa (ITIA), a u njemu se navodi kako je čuveni Australijanac hrvatskog porekla, Marinko Matošević (inače rođen u… »
Skandal koji je potresao teniski svet: Marinko Matošević suspendovan na četiri godine
Telegraf 16.03.2026
Međunarodna agencija za integritet tenisa (ITIA) saopštila je danas da je australijski teniski trener i bivši profesionalni igrač Marinko Matošević (rođen u Jajcu) suspendovan na četiri godine zbog višestrukog kršenja Teniskog antidoping programa (TADP)… »
Vesti dana »
Na njih su svi čekali: Dragana, Mile Kitić i Kemal u tandemu stigli poslednji na Tašmajdan, spremaju lom
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 4 satijoš 18 povezanih
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 34 povezane