Povezane vesti
Majstore, gde ćeš? Skandalozan kiks golmana OFK Beograda - cirkus šta je uradio! Srbija u čudu! (video)
Kurir 16.03.2026
Fudbaleri OFK Beograda i Napretka odigrali su 2:2 u meču 27. kola Superlige Srbije. Ipak, utakmica će ostati upamćena po skandaloznom kiksu golmana OFK Beograda Balše Popovića. Igrao se 56. minut kada je viđena scena kakva se retko sreće na terenima u… »
Kakav kiks golmana OFK Beograda: Istrčao na 30 metara od gola i surovo je kažnjen zbog toga
Telegraf 16.03.2026
Ljubitelji fudbala u Srbiji ostali su u potpunom šoku tokom meča između Napretka i OFK Beograda, a glavni akter priče koja će se danima prepričavati je golman gostujućeg tima, Balša Popović. Igrao se 56. minut kada je viđena scena kakva se retko sreće na… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 13 minutajoš 46 povezanih
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 18 minutajoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Niška opozicija: Grad daje milione fantomskom mediju za blaćenje studenata i profesora
Južne vesti pre 5 satijoš 20 povezanih
Putevi Srbije: Bez TAG uređaja nema prolaza za kamione, kazne od 1. jula i do dva miliona dinara
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih