Povezane vesti

Cela dvorana plače na "Koncertu za anđele": Otac posvetio stihove ćerki koja je nastradala u Ribnikaru (foto)

Cela dvorana plače na "Koncertu za anđele": Otac posvetio stihove ćerki koja je nastradala u Ribnikaru (foto)

Večernje novosti pre 11 sati
TRI godine je prošlo od stravičnog zločina u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", a otac Angeline Aćimović, Anđelko napravio je u čast nastradale dece, "Koncert za anđele", koji je humanitarnog karaktera. Anđelko je napisao stihove posvećene svojoj… »
One su tu večeras: Sergej Ćetković na "Koncertu za anđele" progovorio o ćerkama (foto)

One su tu večeras: Sergej Ćetković na "Koncertu za anđele" progovorio o ćerkama (foto)

Večernje novosti pre 11 sati
VEČERAS se u Plavoj dvorani Sava centra održao humanitarni događaj "Koncert za anđele", posvećen sećanju na decu koja su tragično izgubila život u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" pre tri godine. Foto: Novosti Na ovom emotivnom koncertu nastupio je i… »
"Frajle" na "Koncertu za anđele": Napisana je pesma prema stihovima Angelininog oca (foto)

"Frajle" na "Koncertu za anđele": Napisana je pesma prema stihovima Angelininog oca (foto)

Večernje novosti pre 12 sati
GRUPA "Frajle" nastupila je večeras u Sava centru povodom humanitarnog koncerta "Koncert za anđele" koji je organizovan u čast deci koja su pre tri godine izgubila život u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Foto: Novosti Članice grupe su istakle koliko… »
Mirko Kodić na "koncertu za anđele": Ništa lepo mi se nije desilo od kad mi je sin umro (foto)

Mirko Kodić na "koncertu za anđele": Ništa lepo mi se nije desilo od kad mi je sin umro (foto)

Večernje novosti pre 12 sati
HARMONIKAŠ Mirko Kodić svirao je večeras u Sava centru povodom humanitarnog koncerta "Koncert za anđele", u čast stradale dece koja su izgubila život u stravičnoj tragediji u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" pre tri godine. Foto: Novosti Mirko je… »
"Ništa lepo mi se nije desilo od kad mi je sin umro" Bolno priznanje Mirka Kodića, otkrio šta je Laziću obećao

"Ništa lepo mi se nije desilo od kad mi je sin umro" Bolno priznanje Mirka Kodića, otkrio šta je Laziću obećao

Telegraf pre 13 sati
Harmonikaš Mirko Kodić pojavio se večeras u Sava centru povodom humanitarnog koncerta "Koncert za anđele", koji se održava u čast stradale dece koja su izgubila život u stravičnoj tragediji u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", pre tri godine. Pre nego… »
Koncert "Za Anđele": Sećanje na tragično nastradale u Beogradu, Malom Orašju i Duboni 2023. godine (foto)

Koncert "Za Anđele": Sećanje na tragično nastradale u Beogradu, Malom Orašju i Duboni 2023. godine (foto)

Večernje novosti pre 13 sati
HUMANITARNI "Koncert za anđele" u organizaciji Fondacije Angelina, održan je večeras u Plavoj dvorani Sava centra, u znak sećanja na tragično nastradale u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, kao i u Malom Orašju i Duboni. Foto: Novosti Veče je bilo… »
Žene iz publike su mi davale prvu pomoć: Prvo pojavljivanje Jelene Tomašević nakon što se srušila na bini (foto)

Žene iz publike su mi davale prvu pomoć: Prvo pojavljivanje Jelene Tomašević nakon što se srušila na bini (foto)

Večernje novosti pre 13 sati
TRI godine nakon tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", bol i tuga i dalje su prisutni, a večeras se u Sava centru održava "Koncert za anđele", humanitarni događaj posvećen stradaloj deci. Foto: Novosti Među izvođačima je i Jelena Tomašević… »
"Žena je posle Ribnikara dala otkaz": Pevač otkrio da je u kontaktu s roditeljima stradale dece

"Žena je posle Ribnikara dala otkaz": Pevač otkrio da je u kontaktu s roditeljima stradale dece

Mondo pre 14 sati
Pevač Boris Režak je rekao da se druži sa roditeljima stradale dece i istakao da svoju decu uči pravim vrednostima. Supruga Borisa Režaka je nakon tragedije dala otkaz, o čemu je on takođe govorio. - Mislim da je svim teško da budu ovde večeras, ja ću se… »
"Davali su mi prvu pomoć na bini": Jelena Tomašević o trenutku kad se srušila na koncertu, u publici bile doktorke

"Davali su mi prvu pomoć na bini": Jelena Tomašević o trenutku kad se srušila na koncertu, u publici bile doktorke

Mondo pre 14 sati
Jelena Tomašević pojavila se večeras na humanitarnom koncertu " Za anđele", a to je ujedno i njeno prvo pojavljivanje nakon što joj je pozlilo. Jelena je ovom prilikom govorila li i svom zdravstvenom stanju. Jelena Tomašević se nedavno srušila na bini… »
"Dobila sam virus koji..." Jelena Tomašević prvi put o zdravstvenom problemu: "Iz publike su mi pružile pomoć"

"Dobila sam virus koji..." Jelena Tomašević prvi put o zdravstvenom problemu: "Iz publike su mi pružile pomoć"

Telegraf pre 14 sati
Večeras se u Sava centru održava humanitarni "Koncert za anđele", posvećen stradaloj deci u OŠ "Vladislav Ribnikar", a među brojnim pevačima nastupiće i Jelena Tomašević. Pred sam početak koncerta, Jelena Tomašević je dala izjavu za medije, kada je… »
Prvo pojavljivanje Jelene Tomašević nakon što se srušila na bini: Otkrila da ima dijagnozu, večeras došla ovde

Prvo pojavljivanje Jelene Tomašević nakon što se srušila na bini: Otkrila da ima dijagnozu, večeras došla ovde

Telegraf pre 14 sati
Prošlo je 3 godine od tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", a bol i tuga i dalje ne prolaze. Večeras se u Sava centru održava humanitarni "Koncert za anđele", posvećen stradaloj deci, a među brojnim pevačima nastupiće i Jelena Tomašević… »
"Žena je dala otkaz posle Ribnikara da bi pomogla deci": Tri godine nakon tragedije Režak otkrio bolne detalje

"Žena je dala otkaz posle Ribnikara da bi pomogla deci": Tri godine nakon tragedije Režak otkrio bolne detalje

Telegraf pre 14 sati
Večeras se u Sava centru održava humanitarni "Koncert za anđele". Prošlo je 3 godine od tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", a bol i dalje ne prolazi. Jedan od izvođača je i Boris Režak, koji je pred okupljeni medijima istakao da se druži sa… »
"Žena je dala otkaz posle Ribnikara da bi pomogla deci" Boris Režak u kontaktu sa porodicama stradale dece: "Bol ne može da…

"Žena je dala otkaz posle Ribnikara da bi pomogla deci" Boris Režak u kontaktu sa porodicama stradale dece: "Bol ne može da…

Blic pre 15 sati
Režak naglašava da društvo mora raditi na poboljšanju odnosa i biti uz svoju decu u svakodnevnom životu Boris Režak ističe važnost učenja dece pravim vrednostima i održava kontakt sa roditeljima stradale dece Večeras se, tri godine nakon stravične… »

Vesti dana »