Povezane vesti
"Kakav stres ta žena trpi..." Marko Gačić varao Gogu, a njena kuma sada iznela bolnu istinu
Kurir pre 16 sati
Pevačica Tamara Milutinović govorila je o svom privatnom životu, braku sa fudbalerom Darkom Jevtićem, ali i o aktuelnim dešavanjima na estradi. Tamara se u razgovoru dotakla i razvoda svoje kume, Goge Gačić i njenog supruga Marka Gačića, koji je… »
"Žao mi je kroz kakav stres prolazi" Pevačicu muž varao i ponosno pričao o ljubavnici, njena kuma sada iznela sve: "Šire se…
Blic pre 18 sati
Prokomentarisala je i sukob Aleksandre Mladenović i Džejle Ramović, smatrajući da se radi o nesporazumu i pohvalila Džejlinu izjavu Tamara je izrazila sreću što se Goga vratila muzici i veruje da je čeka uspešna budućnost Pevačica Tamara Milutinović… »
"Žao mi je kroz šta prolazi!" Tamara oštro o razvodu Goge i Marka, pa priznala da razume Džejlu: "Ja prva..."
Telegraf pre 20 sati
Pevačica Tamara Milutinović nastupila je u subotu u krcatom beogradskom klubu, a pre nego što se popela na binu, medijima je odgovarala na razna pitanja. Prvo od pitanja ticalo se njenog supruga Darka Jevtića, pa je Tamara otkrila ko je po njenom… »
Vesti dana »
Ubijen šef službe za nacionalnu bezbednost Irana, tvrdi Izrael
BBC News pre 12 minutajoš 34 povezane
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 1 satjoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: „Od 200 aktivnih predmeta ima i onih od kojih ova vlast naročito strepi“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno sa kišom i snegom, jak vetar i formiranje snežnog pokrivača
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 32 povezane