Povezane vesti

"Mislim da će se Bogdanović vratiti u Partizan": Bertans na srpskom raspalio maštu Grobara

"Mislim da će se Bogdanović vratiti u Partizan": Bertans na srpskom raspalio maštu Grobara

Mondo pre 22 sata
Da li će Bogdan Bogdanović da se vrati u Partizan? To je velika želja svih u klubu, pričao je o tome i Ostoja Mijailović. Njegov nekadašnji saigrač Davis Bertans ubeđen je da će to jednog dana da se dogodi. "Bila bi to vrhunska stvar i za Evroligu i za… »
"Bogdan Bogdanović će se vratiti u Partizan, mislim da će se to desiti"

"Bogdan Bogdanović će se vratiti u Partizan, mislim da će se to desiti"

Telegraf pre 22 sata
Košarkaši Partizanaovog utorka od 20 sati igraju zaostali meč 30. kola Evrolige protiv Dubaija. Pred ovaj duel sa novinarima je razgovarao bekadašnji košarkaš crno-belih Davis Bertans. On je pokazao koliko ceni srpske klubove. - Partizan i Crvena zvezda… »
Davis Bertans: Mislim da će se Bogdan vratiti!

Davis Bertans: Mislim da će se Bogdan vratiti!

Sport klub pre 22 sata
Davis Bertans će u utorak od 20.00 ponovo kročiti na parket Beogradske arene, pošto će njegov Dubai gostovati Partizanu u odloženoj utakmici 30. Evrolige. Brojne uspomene vežu letonskog krilnog centra za najveću srpsku dvoranu – izdvojio je najdražu… »
Kratko i jasno! "Bogdan Bogdanović se vratiti u Partizan"

Kratko i jasno! "Bogdan Bogdanović se vratiti u Partizan"

Kurir pre 22 sata
Košarkaši Crvene zvezde doživelu su debakl u Sarajevu protiv Dubaija (114:91) u plej-of grupi ABA lige. Jedan od najbitnijih šrafova u timu Dubaija, bivši as Partizana Davis Bertans, u razgovoru sa srpske medije otkrio je da veruje u povratak Bogdana… »
"Bogdanović će se u jednom momentu vratiti u Partizan"

"Bogdanović će se u jednom momentu vratiti u Partizan"

B92 pre 23 sata
Košarkaš Dubaija, Davis Bertans istakao je kako bi bio veoma srećan kada bi se Bogdan Bogdanović vratio u Partizan. Bertans i Bogdanović dve sezone su zajedno nastupali za ekipu Partizana, gde su osvojili titulu u ABA ligi i dva pehara u domaćem… »

Vesti dana »