Povezane vesti
"Napisana je pesma prema stihovima Angelininog oca" Frajle na "Koncertu za anđele": "Ne znam kako ću je izvesti večeras, glas…
Blic pre 10 sati
Koncert doživljavaju kao veoma emotivan i poseban, sa porukom nade i svetlosti. Frajle naglašavaju koliko im je izazovno i emotivno izvođenje, ali i značaj povezivanja publike i umetnika kroz pesmu. Grupa Frajle će večeras nastupiti u Sava Centru povodom… »
"Naša ljubav i nebeska vila, ti Angelina" Cela sala plače na "Koncertu za anđele": Otac posvetio stihove ćerki koja je…
Blic pre 9 sati
Na koncertu su nastupali brojni izvođači, a posebno je prikazana revija haljina po Angelininim crtežima. Jelena Tomašević istakla je kako su svi učesnici okupljeni iz plemenitih razloga, kako bi pružili podršku deci kojoj je pomoć potrebna. Tri godine je… »
"Ništa lepo mi se nije desilo od kad mi je sin umro" Mirko Kodić na "Koncertu za anđele": "Pun sam emocija" (video)
Blic pre 11 sati
Zahvalan je što su muzičke veličine pokazale humanost i odazvale se koncertu posvećenom deci. Podelio je ličnu tugu zbog gubitka sina Aleksandra, navodeći da mu se tri godine nije desilo ništa lepo. Mirko Kodić sviraće večeras u Sava centru povodom… »
Vesti dana »
Kako je martovsko nasilje 2004. promenilo život i politiku na Kosovu
BBC News pre 22 minutajoš 24 povezane
Tramp: Bez napada na Iran izbio bi nuklearni sukob i treći svetski rat
Sputnik pre 41 minutajoš 9 povezanih
Košarka života Luke Dončića! Slovenac iz noći u noć igra brutalne utakmice, sada je razbio Hjuston
Kurir pre 41 minutajoš 9 povezanih