Povezane vesti
"Prećutala bih da znam da je Relja vara": Vesna Zmijanac šokirala izjavom o navodnoj aferi Popovića
Mondo pre 21 dana
Legenda narodne muzike, Vesna Zmijanac, gostovala je u podkastu kod Bokija 13. Pevačica je otvorila dušu i govorila o brojnim detaljima iz svog života, a jedna od neizbežnih tema bila je njena ćerka Nikolija i navodna afera u koju je upleten Vesnin zet… »
"Prećutala bih da znam da je Relja prevario Nikoliju", Vesna Zmijanac prvi put iskreno: "Ona se nikada ne bi razvela"
Blic pre 21 dana
Izjavila je da bi, ukoliko bi saznala za Reljinu prevaru, to prećutala kako bi sačuvala porodicu Vesna je pohvalila Relju kao porodičnog čoveka, ističući da on nije tip koji bi varao Vesna Zmijanac govorila je o braku ćerke Nikolije Jovanović i zeta… »
"Prećutala bih i da znam da je prevario!" Vesna o Nikoliji i Reljinoj "aferi": "Ona se nikad ne bi razvela"
Telegraf pre 21 dana
Legenda narodne muzike, Vesna Zmijanac, gostovala je u podkastu kod Bokija 13. Pevačica je otvorila dušu i govorila o brojnim detaljima iz svog života, a jedna od neizbežnih tema bila je njena ćerka Nikolija i navodna afera u koju je upleten Vesnin zet… »
Vesti dana »
Ministar spoljnih poslova Francuske: Protivimo se eventualnim američkim napadima na civilne objekte u Iranu
Euronews pre 8 minutajoš 40 povezanih
Ko preživi poslednja dva kola... Ovako izgleda tabela Evrolige! Zvezda dobila jednu dobru i jednu lošu vest
Kurir pre 13 minutajoš 68 povezanih
Donald Tramp mlađi u Banjaluci: EU je katastrofa koja treba da se popravi
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Tanjga pred duel s Radničkim: Daćemo sve od sebe da zadržimo drugo mesto
Politika pre 38 minutajoš 36 povezanih