Povezane vesti
"Prećutala bih da znam da je Relja vara": Vesna Zmijanac šokirala izjavom o navodnoj aferi Popovića
Mondo 17.03.2026
Legenda narodne muzike, Vesna Zmijanac, gostovala je u podkastu kod Bokija 13. Pevačica je otvorila dušu i govorila o brojnim detaljima iz svog života, a jedna od neizbežnih tema bila je njena ćerka Nikolija i navodna afera u koju je upleten Vesnin zet… »
"Prećutala bih da znam da je Relja prevario Nikoliju", Vesna Zmijanac prvi put iskreno: "Ona se nikada ne bi razvela"
Blic 17.03.2026
Izjavila je da bi, ukoliko bi saznala za Reljinu prevaru, to prećutala kako bi sačuvala porodicu Vesna je pohvalila Relju kao porodičnog čoveka, ističući da on nije tip koji bi varao Vesna Zmijanac govorila je o braku ćerke Nikolije Jovanović i zeta… »
"Prećutala bih i da znam da je prevario!" Vesna o Nikoliji i Reljinoj "aferi": "Ona se nikad ne bi razvela"
Telegraf 17.03.2026
Legenda narodne muzike, Vesna Zmijanac, gostovala je u podkastu kod Bokija 13. Pevačica je otvorila dušu i govorila o brojnim detaljima iz svog života, a jedna od neizbežnih tema bila je njena ćerka Nikolija i navodna afera u koju je upleten Vesnin zet… »
Vesti dana »
Lažno se predstavljao kao policijski službenik i otuđio novac od više građana: Uhapšen muškarac u Beogradu
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 39 povezanih
Vučić: Saobraćaj na deonici Moravskog koridora Preljina-Adrani od sutra, putarina se neće plaćati do 1. jula
NIN pre 29 minutajoš 23 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Insajder pre 2 satajoš 16 povezanih
Da li se razoran zemljotres u Venecueli mogao predvideti? Milovanović otkrio da li postoji opasnost za Srbiju
Telegraf pre 14 minutajoš 58 povezanih