Povezane vesti
UKRAJINSKA KRIZA: Odbijen najveći napad na Moskovsku oblast, za četiri dana oboreno 219 dronova
RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Rat u Ukrajini – 1.483. dan. Mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto ocenio je da Ukrajina, iz političkih razloga, i dalje nije spremna da pregovara o isporukama nafte preko naftovoda "Družba". Pripadnici FSB-a priveli su na… »
"Nećemo uvesti nijedan molekul iz Rusije" Evropski komesar za energetiku oštro: "Evropa ne sme da doprinosi finansiranju…
Blic pre 20 dana
EU je već donela zakon o zabrani uvoza ruskog gasa od 2027. i radi na zabrani uvoza ruske nafte Belgijski premijer De Vever podržava obnovu odnosa s Rusijom radi jeftinijih energenata, ali Jorgensen to odbacuje kao prošlu grešku Evropski komesar za… »
Fidan: Turska je spremna da bude domaćin pregovora o Ukrajini; Zelenski u zvaničnoj poseti Londonu
RTS pre 20 dana
Rat u Ukrajini – 1.483. dan. Ministar spoljnih poslova Turske Hakan Fidan izjavio je u telefonskom razgovoru sa svojim ruskim kolegom Sergejom Lavrovom da je Turska spremna da bude domaćin novog kruga pregovora o rešavanju sukoba u Ukrajini. Ukrajinski… »
Zelenski se oglasio, šta ovo Netanjahu traži od njega? Nastupa veliki preokret, sve će uskoro biti gotovo
Večernje novosti pre 20 dana
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman da razgovara sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom. FOTO: Tanjug/AP Razgovor će se voditi o presretačima dronova i iskustvu Kijeva u borbi protiv bespilotnih letelica iranske… »
Zelenski i Netanjahu spremni da pomognu jedan drugom: Stručnjaci iz Kijeva već na Bliskom istoku
Mondo pre 20 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman da razgovara s izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom o presretačima dronova i stručnosti Kijeva u borbi protiv bespilotnih letelica iranske proizvodnje. Izjava dolazi dok rat u… »
Zelenski i Netanjahu prave savez? "On ima ono što meni treba"
B92 pre 20 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman da razgovara sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom o presretačima dronova i iskustvu Kijeva u borbi protiv bespilotnih letelica iranske proizvodnje, piše Euronews. Izjava dolazi… »
Fidan upozorava: Regionalni sukobi prete svetskom poretku
Politika pre 20 dana
Glavni arhitekta mirovnih pregovora u regionu. Ministar spoljnih poslova Turske Hakan Fidan je izjavio u telefonskom razgovoru sa svojim ruskim kolegom Sergejom Lavrovom da je Turska spremna da bude domaćin novog kruga pregovora o rešavanju sukoba u… »
Zelenski o Netanjahuu: "On ima ono što meni treba, a ja ono što njemu treba"
RTV pre 20 dana
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski potvrdio je spremnost na razgovor sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom i da lider Izraela ima ono što je potrebno Ukrajini, a Ukrajina ima ono što je potrebno Izraelu. Zelenski je u intervjuu za… »
Zelenski o Netanjahuu: On ima ono što meni treba, a ja ono što njemu treba
Blic pre 20 dana
Zelenski kritikuje slabost međunarodne zajednice i ističe: "Ne vidimo silu u svetu koja zaista može da zaustavi Putina", povezujući širu međunarodnu nestabilnost sa rusko-iranskom saradnjom U intervjuu za "Džeruzalem post", ukrajinski lider navodi da je… »
Marta Kos: Bez bezbedne Ukrajine nema ni bezbedne Evrope
Politika pre 20 dana
U vreme kada je Evropa pod pritiskom i Istoka i Zapada, ne možemo sebi da priuštimo gubljenje vremena, dodala je. BRISEL - Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da proces reformi u Ukrajini mora da se ubrza jer, bezbedne Evrope ne… »
Kos: Bez bezbedne Ukrajine nema ni bezbedne Evrope
Insajder pre 20 dana
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da proces reformi u Ukrajini mora da se ubrza jer, bezbedne Evrope ne može da bude bez sigurne, demokratske i prosperitetne Ukrajine kao "jedne od nas". Ona je na konferenciji za novinare… »
Zelenski o Netanjahuu: "On ima ono što meni treba, a ja ono što njemu treba"
NIN pre 20 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski potvrdio je spremnost na razgovor sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom i da lider Izraela ima ono što je potrebno Ukrajini, a Ukrajina ima ono što je potrebno Izraelu. Zelenski je u intervjuu za… »
Putin pomilovao 23 žene: Među njima rođake učesnika rata u Ukrajini
Newsmax Balkans pre 20 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je ukaz o pomilovanju 23 žene, uključujući rođake učesnika rata u Ukrajini i žene sa decom, saopštio je šef Predsedničkog saveta za civilno društvo i ljudska prava, Valerij Fadejev. Fadejev je novinarima rekao da… »
Zelenski: Netanjahu ima ono što meni treba, a Ukrajina ono što njemu treba
Politika pre 20 dana
Izraelska strana je inicirala kontakt i on je spreman na dijalog. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski potvrdio je spremnost na razgovor sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom i da lider Izraela ima ono što je potrebno Ukrajini, a Ukrajina… »
Putin pomilovao 23 žene: Među njima rođake učesnika rata u Ukrajini
Večernje novosti pre 20 dana
RUSKI predsednik Vladimir Putin potpisao je ukaz o pomilovanju 23 žene, uključujući rođake učesnika rata u Ukrajini i žene sa decom, saopštio je šef Predsedničkog saveta za civilno društvo i ljudska prava, Valerij Fadejev. Foto: Tanjug/Kristina Solovyova… »
Putin pomilovao 23 žene, među njima rođake učesnika rata u Ukrajini
RTV pre 20 dana
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je ukaz o pomilovanju 23 žene, uključujući rođake učesnika rata u Ukrajini i žene sa decom, saopštio je šef Predsedničkog saveta za civilno društvo i ljudska prava, Valerij Fadejev. Fadejev je novinarima… »
Kos: Bez bezbedne Ukrajine nema ni bezbedne Evrope
RTV pre 20 dana
BRISEL - Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da proces reformi u Ukrajini mora da se ubrza jer, bezbedne Evrope ne može da bude bez sigurne, demokratske i prosperitetne Ukrajine kao "jedne od nas". Ona je na konferenciji za… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 7 satijoš 36 povezanih
Trampova jeziva pretnja: "Cela zemlja može biti zbrisana za jednu noć i to može biti sutra uveče"
Telegraf pre 1 danjoš 31 povezana