Povezane vesti

Kos: Bez bezbedne Ukrajine nema ni bezbedne Evrope

Kos: Bez bezbedne Ukrajine nema ni bezbedne Evrope

RTV pre 48 minuta
BRISEL - Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da proces reformi u Ukrajini mora da se ubrza jer, bezbedne Evrope ne može da bude bez sigurne, demokratske i prosperitetne Ukrajine kao "jedne od nas". Ona je na konferenciji za… »
Zelenski: Netanjahu ima ono što meni treba, a ja ono što njemu treba; Tramp: Ne znam kako ljudi žive u Ukrajini

Zelenski: Netanjahu ima ono što meni treba, a ja ono što njemu treba; Tramp: Ne znam kako ljudi žive u Ukrajini

RTS pre 28 minuta
Rat u Ukrajini – 1.483. dan. Teheran je isporučio rakete "šahed" Moskvi, a Rusija je potom pomogla Iranu da ih poboljša i prilagodi, tvrdi ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Kos: Bez bezbedne Ukrajine nema ni bezbedne Evrope Evropska komesarka za… »
Marta Kos: Bez bezbedne Ukrajine nema ni bezbedne Evrope

Marta Kos: Bez bezbedne Ukrajine nema ni bezbedne Evrope

Politika pre 23 minuta
U vreme kada je Evropa pod pritiskom i Istoka i Zapada, ne možemo sebi da priuštimo gubljenje vremena, dodala je. BRISEL - Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da proces reformi u Ukrajini mora da se ubrza jer, bezbedne Evrope ne… »
UKRAJINSKA KRIZA: Sijarto: Kijev ne pokreće naftovod "Družba" iz političkih razloga; FSB uhapsio agenta ukrajinske obaveštajne…

UKRAJINSKA KRIZA: Sijarto: Kijev ne pokreće naftovod "Družba" iz političkih razloga; FSB uhapsio agenta ukrajinske obaveštajne…

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Rat u Ukrajini – 1.483. dan. Mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto ocenio je da Ukrajina, iz političkih razloga, i dalje nije spremna da pregovara o isporukama nafte preko naftovoda "Družba". Pripadnici FSB-a priveli su na… »
"Nećemo uvesti nijedan molekul iz Rusije" Evropski komesar za energetiku oštro: "Evropa ne sme da doprinosi finansiranju…

"Nećemo uvesti nijedan molekul iz Rusije" Evropski komesar za energetiku oštro: "Evropa ne sme da doprinosi finansiranju…

Blic pre 5 sati
EU je već donela zakon o zabrani uvoza ruskog gasa od 2027. i radi na zabrani uvoza ruske nafte Belgijski premijer De Vever podržava obnovu odnosa s Rusijom radi jeftinijih energenata, ali Jorgensen to odbacuje kao prošlu grešku Evropski komesar za… »

Vesti dana »