Povezane vesti
"Moje lice je bilo najodvratnije": Naša pevačica imala ozbiljan zdravstveni problem zbog koga se povukla (FOTO)
Nova pre 16 sati
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka iza sebe ima težak period tokom koga je morala da napravi pauzu u karijeri. Aleksandra je na Instagramu podelila fotografije akni koje je imala po celom licu, a zbog kojih je morala da pije terapiju koja joj je izazvala… »
"Nalaz od psihijatra i terapija, upala sam depresiju": Pevačica danas blista, a prošla je težak period: "Najodvratnije lice"
Blic pre 24 sata
Podelila je i recept za narodni lek koji joj je pomogao kod ženskih tegoba Uzrok njenih problema sa kožom bili su ginekološki problemi, ciste na jajnicima i hormonalni disbalans Pevačica Aleksandra Tadić Cipka nedavno je javno govorila o teškom periodu i… »
Pevačica prošla kroz pakao sa aknama, pokazala promenu: "Najodvratnije lice koje sam gledala svakog dana..."
Telegraf pre 23 sata
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka nedavno je javno govorila o teškom periodu i depresiji u koju je upala zbog problema sa licem. Ona je tada objasnila da joj je bilo teško da gleda lice puno akni, a sada je podelila fotografiju i pokazala kako danas… »
Vesti dana »
Prestanak padavina, uz jak vetar: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
N1 Info pre 9 minutajoš 13 povezanih
Jokić bez mnogo muke do novog rekorda: Denver lako do pobede protiv Filadelfije
Sputnik pre 4 minutajoš 15 povezanih
UN pokreću istragu o pogibiji učenica u Iranu; Tramp: Nije mi potrebna "nikakva pomoć“ NATO-a
RTS pre 9 minutajoš 10 povezanih
Teretna vozila na graničnim prelazima satima čekaju na izlaz, na pojedinim deonicama ima snega na putu
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih