Povezane vesti
"Moje lice je bilo najodvratnije": Naša pevačica imala ozbiljan zdravstveni problem zbog koga se povukla (FOTO)
Nova 17.03.2026
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka iza sebe ima težak period tokom koga je morala da napravi pauzu u karijeri. Aleksandra je na Instagramu podelila fotografije akni koje je imala po celom licu, a zbog kojih je morala da pije terapiju koja joj je izazvala… »
"Nalaz od psihijatra i terapija, upala sam depresiju": Pevačica danas blista, a prošla je težak period: "Najodvratnije lice"
Blic 17.03.2026
Podelila je i recept za narodni lek koji joj je pomogao kod ženskih tegoba Uzrok njenih problema sa kožom bili su ginekološki problemi, ciste na jajnicima i hormonalni disbalans Pevačica Aleksandra Tadić Cipka nedavno je javno govorila o teškom periodu i… »
Pevačica prošla kroz pakao sa aknama, pokazala promenu: "Najodvratnije lice koje sam gledala svakog dana..."
Telegraf 17.03.2026
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka nedavno je javno govorila o teškom periodu i depresiji u koju je upala zbog problema sa licem. Ona je tada objasnila da joj je bilo teško da gleda lice puno akni, a sada je podelila fotografiju i pokazala kako danas… »
Vesti dana »
Moguć duel sa Hrvatima! Ovo su potencijalni protivnici crveno-belih!
Večernje novosti pre 26 minutajoš 28 povezanih
VJT najavilo žalbu na odluku da jedina žena uhapšena zbog ubistva Nešovića na Senjaku bude u kućnom pritvoru, objavili na koji način je učestvovala
Nova pre 2 satajoš 90 povezanih
Ovo je prvi i poslednji put da smo bili na Evroviziji: Momci iz "Lavine" otkrili šta se dešavalo iza kulisa takmičenja (foto)
Večernje novosti pre 5 satijoš 29 povezanih