Povezane vesti

"Osećam stres i anksioznost, treba mi reset" Ćerka najbogatijeg Srbina podelila problem sa kojim se suočava: svet neće…

"Osećam stres i anksioznost, treba mi reset" Ćerka najbogatijeg Srbina podelila problem sa kojim se suočava: svet neće…

Kurir pre 1 dan
Ema Cepter, usvojena ćerka najbogatijeg Filipa Ceptera, veoma je aktivna na društvenim mrežama i sad se oglasila obaveštavajući pratioce da je pod velikim stresom i da je uzela malo vremena za sebe. - Uzela sam nekoliko dana da se resetujem… »
Ćerka srpskog milijardera je pod velikim stresom, hitno se oglasila: "Učim da ne stavljam toliki pritisak na sebe"

Ćerka srpskog milijardera je pod velikim stresom, hitno se oglasila: "Učim da ne stavljam toliki pritisak na sebe"

Mondo pre 1 dan
Usvojena ćerka najbogatijeg Srbina, Filipa Ceptera, Ema Cepter, veoma je aktivna na društvenim mrežama. Nedavno je podelila da je odlučila da uzme malo vremena za sebe, jer se nalazi pod velikim stresom. Tom prilikom je podsetila koliko je važno voditi… »
"Osećam stres i anksioznost, treba mi reset": Ćerka najbogatijeg Srbina podelila problem sa kojim se suočava: "Svet se neće…

"Osećam stres i anksioznost, treba mi reset": Ćerka najbogatijeg Srbina podelila problem sa kojim se suočava: "Svet se neće…

Blic pre 1 dan
Provodila je vreme u prirodi, šetala, igrala se sa psima i minimalizovala obaveze kako bi se resetovala. Navela je da i dalje oseća stres, ali joj boravak bez telefona i smanjenje pritiska pomažu. Usvojena ćerka najbogatijeg Srbina Filipa Ceptera, Ema… »

Vesti dana »