Povezane vesti

Evroligaška zvezda napravila haos, pa najavila kraj karijere

Evroligaška zvezda napravila haos, pa najavila kraj karijere

B92 pre 6 sati
Francuski košarkaš Evan Furnije otkrio je da je tekući ugovor sa Olimpijakosem ujedno i njegov poslednji u karijeri. Furnije je u razgovoru za "L‘Ekip" u domovini otkrio tu informaciju, ali i naglasio da ta odluka nije i konačna. "Iskreno, čim mi bude… »
Furnije otkrio Francuzima da se bliži kraj: "Sve mi je teže da se nosim..."

Furnije otkrio Francuzima da se bliži kraj: "Sve mi je teže da se nosim..."

Sportske.net pre 8 sati
Iskusni francuski košarkaš Evan Furnije rekao je da postoji ogromna verovatnoća da će završiti karijeru po isteku ugovora sa Olimpijakosom na leto 2028. godine, jer se sve teže nosi podnosi profesionalan život i žrvtvovanje koje sa sobom nosi. Košarkaš… »
Navijači Olimpijakosa u šoku: Jedan od najboljih igrača najavio kraj karijere!

Navijači Olimpijakosa u šoku: Jedan od najboljih igrača najavio kraj karijere!

Hot sport pre 8 sati
Sjajnu karijeru ima francuski košarkaš! Evan Furnije je tokom razgovora za francuske medije najavio nešto što se donekle i očekivalo. Naime, on kaže da će uskoro u penziju, a razloga je nekoliko: „Iskreno, mislim da ću završiti ovaj ugovor i povući se… »
Velika zvezda Olimpijakosa najavila penziju: "Osećam se iscrpljeno"

Velika zvezda Olimpijakosa najavila penziju: "Osećam se iscrpljeno"

Telegraf pre 7 sati
Evan Furnije je došao leta 2024. godine u Olimpijakos kao kapitalno pojačanje iz NBA lige. Francuski košarkaš sa velikim iskustvom prvi put je progovorio o penziji. Furnijeu je sada 33 godine, dakle, ima još bar dve godine vrhunske košarke u rukama, ako… »

Vesti dana »