Povezane vesti
Ovo je majka Tijane Ajfon, mnoge iznenadilo njeno zanimanje: "Ljudi me pitaju zgranuto"
Mondo pre 4 sati
Starleta i bivša rijaliti učesnica Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, stala je na "ludi kamen". Vest o udaji podelila je juče putem Instagramu, ali je i dalje odlučila da identitet svog supruga zadrži daleko od očiju javnosti. Iako je javnost… »
Tijana Ajfon se udala u tajnosti, a ovo joj je majka: Već 35 godina radi kao vaspitačica: Ljudi su zgroženi, ali napravila je…
Kurir pre 5 sati
Starleta i bivša rijaliti učesnica Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, stala je na ludi kamen, a vest o udaji je podelila na društvenim mrežama. Međutim, starleta na fotografijana nije pokazala mladoženju, kojeg i dalje čuva od očiju javnosti… »
Ovo je majka Tijane Ajfon! Iznenadiće vas njeno zanimanje, radi ga već 35 godina: "Ljudi me pitaju zgranuto"
Telegraf pre 6 sati
Starleta i bivša rijaliti učesnica Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, stala je na ludi kamen! Vest o udaji podelila je juče putem Instagramu, ali je i dalje odlučila da identitet svog supruga zadrži daleko od očiju javnosti. Iako je javnost… »
Majka joj radi kao vaspitačica preko 35 godina! Tijana Ajfon se udala u tajnosti, a evo kako izgleda žena koja ju je rodila…
Blic pre 7 sati
Njena prijateljica Jelena Batos javno joj je čestitala i istakla koliko je srećna zbog Tijanine ljubavi i braka. Tijana je pohvalila uticaj majke na svoje vaspitanje. Starleta i bivša rijaliti učesnica Tijana Ajfon stala je na ludi kamen i time… »
Vesti dana »
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 39 minutajoš 1 povezana
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 5 satijoš 2 povezane
"Sprečio sam Treći svetski rat!" Tramp o sukobu sa Iranom: "Oni su zli, digli bi u vazduh ceo Bliski istok i značajan deo sveta!"
Blic pre 28 minutajoš 31 povezana