Povezane vesti
"Ja gore, on na donjem spratu sa mlađom devojkom": Naša pevačica uhvatila muža u preljubi, otkrila šta je uradila
Mondo pre 3 sata
Pevačica Nela Bijanić (55) otvoreno je progovorila o jednom od najtežih životnih perioda i krahu braka sa estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem, od kojeg se zvanično razvela pre četiri godine. Iako je verovala da se nikada neće razvesti jer joj je… »
"Ja sam bila na gornjem spratu, on na donjem sa mnogo mlađom..." Pevačica iznela u javnost detalje prevare supruga
Kurir pre 2 sata
Nela Biljanić nedavno je ponovo govorila o prevari svog supruga, i tom prilikom iznela je nove detalje prevare. Ona je bila u braku sa sa estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem, od kojeg se zvanično razvela pre četiri godine. – Scenario bih mogla da… »
"Znala sam i ćutala, a onda sam ih sačekala ispred kuće" Naša pevačica uhvatila muža sa mnogo mlađom devojkom, isplivali šok…
Blic pre 4 sati
Iako je emotivno patila, priznaje da ju je ženska intuicija navodila da primeti promene u ponašanju supruga. Bez obzira na raskid, Nela i Rajko su u korektnim odnosima jer dele odgovornost prema sinu Oliveru. Pevačica Nela Bijanić (55) otvoreno je… »
"Sačekala sam ih ispred kuće da izađu" Naša pevačica uhvatila muža u prevari sa mnogo mlađom devojkom
Telegraf pre 12 sati
Pevačica Nela Bijanić (55) otvoreno je govorila o jednom od najtežih perioda u svom životu - trenutku kada je otkrila da je suprug vara, nakon čega je odlučila da stavi tačku na njihov brak dug više od deset godina. Nela se zvanično razvela pre četiri… »
Vesti dana »
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga ‘fantomskih lista’
Južne vesti pre 3 satajoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 4 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: „Od 200 aktivnih predmeta ima i onih od kojih ova vlast naročito strepi“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno sa kišom i snegom, jak vetar i formiranje snežnog pokrivača
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 32 povezane