Povezane vesti
"Ja gore, on na donjem spratu sa mlađom devojkom": Naša pevačica uhvatila muža u preljubi, otkrila šta je uradila
Mondo pre 21 dana
Pevačica Nela Bijanić (55) otvoreno je progovorila o jednom od najtežih životnih perioda i krahu braka sa estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem, od kojeg se zvanično razvela pre četiri godine. Iako je verovala da se nikada neće razvesti jer joj je… »
"Ja sam bila na gornjem spratu, on na donjem sa mnogo mlađom..." Pevačica iznela u javnost detalje prevare supruga
Kurir pre 21 dana
Nela Biljanić nedavno je ponovo govorila o prevari svog supruga, i tom prilikom iznela je nove detalje prevare. Ona je bila u braku sa sa estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem, od kojeg se zvanično razvela pre četiri godine. – Scenario bih mogla da… »
"Znala sam i ćutala, a onda sam ih sačekala ispred kuće" Naša pevačica uhvatila muža sa mnogo mlađom devojkom, isplivali šok…
Blic pre 21 dana
Iako je emotivno patila, priznaje da ju je ženska intuicija navodila da primeti promene u ponašanju supruga. Bez obzira na raskid, Nela i Rajko su u korektnim odnosima jer dele odgovornost prema sinu Oliveru. Pevačica Nela Bijanić (55) otvoreno je… »
"Sačekala sam ih ispred kuće da izađu" Naša pevačica uhvatila muža u prevari sa mnogo mlađom devojkom
Telegraf pre 21 dana
Pevačica Nela Bijanić (55) otvoreno je govorila o jednom od najtežih perioda u svom životu - trenutku kada je otkrila da je suprug vara, nakon čega je odlučila da stavi tačku na njihov brak dug više od deset godina. Nela se zvanično razvela pre četiri… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp: Iran bi mogao biti "uništen" za jednu noć; Teheran: Prihvatamo samo kraj rata, reparacije i ukidanje sankcija
RTV pre 44 minutajoš 34 povezane
(Uživo) Tramp će večeras razoriti Iran?! Amerika preti napadima na civile, Teheran mladima: "Formirajte žive lance"
Mondo pre 44 minutajoš 27 povezanih
VIDEO Jokić ostavio Amerikance u šoku: "Igra je tako spora, ne shvatam zašto su pravila drugačija"
Nova pre 1 satjoš 59 povezanih
Vreme danas: Duži sunčani intervali u toku dana, temperatura do 22 stepena
Nedeljnik pre 2 satajoš 23 povezane