Повезане вести

Обрадовић се одрекао пара због Партизана: Ево како је на то реаговао Мијаиловић, ово досад нико није знао

Обрадовић се одрекао пара због Партизана: Ево како је на то реаговао Мијаиловић, ово досад нико није знао

Нова пре 19 сати
Љубав Жељка Обрадовића према Партизану никада није била упитна. Сада је добила нову цртицу у вишедеценијском трајању. Њу је открио Зоран Савић, бивши генерални менаџер, који је појаснио шта се дешавало у клубу након… »
"Остоја никада није стао иза Жељка и мене": Савић открио досад непознате детаље из Партизана и шта се дешавало иза…

"Остоја никада није стао иза Жељка и мене": Савић открио досад непознате детаље из Партизана и шта се дешавало иза…

Нова пре 19 сати
Зоран Савић, бивши генерални менаџер Партизана, одлучио је да појаснио о томе шта се дешавало у клубу и како се понео председник Остоја Мијаиловић према њему и тадашњем тренеру Жељку Обрадовићу. Говорио је о томе што… »
Зоран Савић открио: Жељко Обрадовић се одрекао дела плата после првог неуспеха у Партизану

Зоран Савић открио: Жељко Обрадовић се одрекао дела плата после првог неуспеха у Партизану

Данас пре 22 сата
Некадашњи генерални менаџер КК Партизан Зоран Савић је причао о односу са првим човеком црно-белих Остојом Мијаиловићем. – Неке ствари су изговорене последњих дана због којих сам морао да реагујем и кажем неку своју верзију… »
Савић открио највећу заблуду о Жељку и шта замера Остоји: "Недостојно великог клуба"

Савић открио највећу заблуду о Жељку и шта замера Остоји: "Недостојно великог клуба"

Спортске.нет пре 23 сата
Доскорашњи спортски директор Партизана Зоран Савић оштро је демантовао да је Жељко Обрадовић из финансијских интереса дошао да ради у вољеном клубу, истичући да се лично понудио да ради бесплатно у случају када се ломило у… »
Савић за СК: Остоја никад није стао иза Жељка и мене Зоран Савић за СК: Остоја има један велики его

Савић за СК: Остоја никад није стао иза Жељка и мене Зоран Савић за СК: Остоја има један велики его

Спорт клуб пре 24 сата
У опширном интервјуу за Спорт Клуб бивши генерални менаџер Партизана Зоран Савић је причао и о томе како се председник клуба Остоја Мијаиловић постављао када су он и тренер Жељко Обрадовић нападани. После дугог периода… »

Вести дана »

Иранска одмазда

Иранска одмазда

Вести онлине пре 20 минутајош 18 повезаних
Коначно, појавио се Ембид у Денверу! У тренерци...

Коначно, појавио се Ембид у Денверу! У тренерци...

Спортске.нет пре 1 сатјош 24 повезане
Данас мало ведрије у Новом Саду

Данас мало ведрије у Новом Саду

Радио 021 пре 1 сатјош 16 повезаних