Povezane vesti
Obradović se odrekao para zbog Partizana: Evo kako je na to reagovao Mijailović, ovo dosad niko nije znao
Nova pre 21 dana
Ljubav Željka Obradovića prema Partizanu nikada nije bila upitna. Sada je dobila novu crticu u višedecenijskom trajanju. Nju je otkrio Zoran Savić, bivši generalni menadžer, koji je pojasnio šta se dešavalo u klubu nakon eliminacije od Burse u osmini… »
"Ostoja nikada nije stao iza Željka i mene": Savić otkrio dosad nepoznate detalje iz Partizana i šta se dešavalo iza…
Nova pre 21 dana
Zoran Savić, bivši generalni menadžer Partizana, odlučio je da pojasnio o tome šta se dešavalo u klubu i kako se poneo predsednik Ostoja Mijailović prema njemu i tadašnjem treneru Željku Obradoviću. Govorio je o tome što Mijailović nikada nije stao u… »
Zoran Savić otkrio: Željko Obradović se odrekao dela plata posle prvog neuspeha u Partizanu
Danas pre 21 dana
Nekadašnji generalni menadžer KK Partizan Zoran Savić je pričao o odnosu sa prvim čovekom crno-belih Ostojom Mijailovićem. – Neke stvari su izgovorene poslednjih dana zbog kojih sam morao da reagujem i kažem neku svoju verziju. Jedini znam verziju jer… »
Savić otkrio najveću zabludu o Željku i šta zamera Ostoji: "Nedostojno velikog kluba"
Sportske.net pre 21 dana
Doskorašnji sportski direktor Partizana Zoran Savić oštro je demantovao da je Željko Obradović iz finansijskih interesa došao da radi u voljenom klubu, ističući da se lično ponudio da radi besplatno u slučaju kada se lomilo u klubu tokom prve sezone… »
Savić za SK: Ostoja nikad nije stao iza Željka i mene Zoran Savić za SK: Ostoja ima jedan veliki ego
Sport klub pre 21 dana
U opširnom intervjuu za Sport Klub bivši generalni menadžer Partizana Zoran Savić je pričao i o tome kako se predsednik kluba Ostoja Mijailović postavljao kada su on i trener Željko Obradović napadani. Posle dugog perioda neoglašavanja, Zoran Savić je… »
Vesti dana »
Tramp se oglasio uoči isteka roka za Iran: Ovo je poručio režimu u Teheranu
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Zvezdi stigao poklon iz Španije! Ludnica na tabeli Evrolige, i dalje vlada karambol u borbi za plej-in!
Kurir pre 1 danjoš 74 povezane
Dodik: Poseta Trampovog sina Banjaluci i Vensa Mađarskoj signal važnog zaokreta administracije SAD-a
Serbian News Media pre 6 satijoš 29 povezanih