Povezane vesti
Obradović se odrekao para zbog Partizana: Evo kako je na to reagovao Mijailović, ovo dosad niko nije znao
Nova 17.03.2026
Ljubav Željka Obradovića prema Partizanu nikada nije bila upitna. Sada je dobila novu crticu u višedecenijskom trajanju. Nju je otkrio Zoran Savić, bivši generalni menadžer, koji je pojasnio šta se dešavalo u klubu nakon eliminacije od Burse u osmini… »
"Ostoja nikada nije stao iza Željka i mene": Savić otkrio dosad nepoznate detalje iz Partizana i šta se dešavalo iza…
Nova 17.03.2026
Zoran Savić, bivši generalni menadžer Partizana, odlučio je da pojasnio o tome šta se dešavalo u klubu i kako se poneo predsednik Ostoja Mijailović prema njemu i tadašnjem treneru Željku Obradoviću. Govorio je o tome što Mijailović nikada nije stao u… »
Zoran Savić otkrio: Željko Obradović se odrekao dela plata posle prvog neuspeha u Partizanu
Danas 17.03.2026
Nekadašnji generalni menadžer KK Partizan Zoran Savić je pričao o odnosu sa prvim čovekom crno-belih Ostojom Mijailovićem. – Neke stvari su izgovorene poslednjih dana zbog kojih sam morao da reagujem i kažem neku svoju verziju. Jedini znam verziju jer… »
Savić otkrio najveću zabludu o Željku i šta zamera Ostoji: "Nedostojno velikog kluba"
Sportske.net 17.03.2026
Doskorašnji sportski direktor Partizana Zoran Savić oštro je demantovao da je Željko Obradović iz finansijskih interesa došao da radi u voljenom klubu, ističući da se lično ponudio da radi besplatno u slučaju kada se lomilo u klubu tokom prve sezone… »
Savić za SK: Ostoja nikad nije stao iza Željka i mene Zoran Savić za SK: Ostoja ima jedan veliki ego
Sport klub 17.03.2026
U opširnom intervjuu za Sport Klub bivši generalni menadžer Partizana Zoran Savić je pričao i o tome kako se predsednik kluba Ostoja Mijailović postavljao kada su on i trener Željko Obradović napadani. Posle dugog perioda neoglašavanja, Zoran Savić je… »
Vesti dana »
Fatamorgana u Čačku - svi su videli da se voda vratila, a opet je nema: Posle sanacije kvara, pukla druga cev
N1 Info pre 23 minutajoš 80 povezanih
Radnički ubedljivom serijom protiv Novog Beograda do treće titule prvaka Srbije
RTS pre 49 minutajoš 77 povezanih
Aksios: SAD i Iran postigli sporazum koji još treba da odobri Tramp
Nedeljnik pre 1 satjoš 30 povezanih
"Napad na Kijev mogao bi da bude u svakom trenutku"! Šojgu zapretio Ukrajini: Kada budemo smatrali da je odgovor neophodan, odgovorićemo na teroristički akt!
Kurir pre 39 minutajoš 31 povezana
Kalas: EU neće biti neutralna između Rusije i Ukrajine,prekid vatre uslov za pregovore
Insajder pre 3 satajoš 32 povezane