Povezane vesti

Drama u Brazilu – Nejmar razočaran u Ančelotija

Vesti online pre 1 sat
Fudbaler Santosa Nejmar izjavio je da je razočaran i tužan što nije pozvan u reprezentaciju Brazila za prijateljske mečeve protiv Francuske i Hrvatske. Fudbalska reprezentacija Brazila će 26. marta u Bostonu igrati protiv Francuske, a šest dana kasnije… »

Sputnik pre 1 sat
Fudbaler Santosa Nejmar izjavio je da je razočaran i tužan što nije pozvan u reprezentaciju Brazila za prijateljske mečeve protiv Francuske i Hrvatske. Fudbalska reprezentacija Brazila će 26. marta u Bostonu igrati protiv Francuske, a šest dana kasnije… »
Nejmar uzvratio Anćelotiju: „Ne mogu da pustim da ovo prođe bez odgovora“

Nejmar uzvratio Anćelotiju: „Ne mogu da pustim da ovo prođe bez odgovora“

Danas pre 3 sata
Digla se „velika frka“ u Brazilu oko spiska fudbalske reprezentacije. Selektor Karlo Anćeloti odredio je 26 igrača na koje računa za prijateljske mečeve protiv Francuske 26. marta i Hrvatske 1. aprila, a na listi kandidata nije se našao Nejmar. Anćeloti… »
Anćeloti dao rok Nejmaru: "Ako želiš na Svetsko prvenstvo..."

Anćeloti dao rok Nejmaru: "Ako želiš na Svetsko prvenstvo..."

Sportske.net pre 3 sata
Fudbaler Santosa Nejmar nije se našao na spisku selektora reprezentacije Brazila Karla Anćelotija za predstojeće prijateljske utakmice protiv Francuske i Hrvatske, ali iskusni strateg nije zatvorio vrata igraču kada je reč o učešću na Svetskom prvenstvu… »
Nejmar "uznemiren i tužan" zbog Ančelotija: "Ne mogu da ćutim"

Nejmar "uznemiren i tužan" zbog Ančelotija: "Ne mogu da ćutim"

B92 pre 3 sata
Nejmar se oglasio nakon što nije pozvan na okupljanje brazilske reprezentacije za prijateljske utakmice protiv Francuske i Hrvatske krajem marta. Zvezda Santosa izrazila je žaljenje što ga selektor Karlo Ančeloti nije uvrstio na spisak, ali je poručio da… »
Nejmar razočaran što nije pozvan u reprezentaciju Brazila

Nejmar razočaran što nije pozvan u reprezentaciju Brazila

Politika pre 3 sata
On je za reprezentaciju Brazila odigrao 128 utakmica i postigao je 79 golova. Fudbaler Santosa Nejmar izjavio je da je razočaran i tužan što nije pozvan u reprezentaciju Brazila za prijateljske mečeve protiv Francuske i Hrvatske. Fudbalska reprezentacija… »
"Ne mogu da ćutim, naravno da sam uzrujan!" Nejmar se oglasio posle odluke legendarnog Anćelotija

"Ne mogu da ćutim, naravno da sam uzrujan!" Nejmar se oglasio posle odluke legendarnog Anćelotija

Kurir pre 5 sati
Novi selektor Karlo Anćeloti je odlučio da Nejmara ne uvrsti na spisak fudbalera za prijateljske utakmice protiv Francuske i Hrvatske koje će Brazil igrati krajem marta. Fudbaler Santosa se nadao da će igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu, a to što… »
Nejmar: Razočaran sam i tužan što nisam pozvan u reprezentaciju Brazila

Nejmar: Razočaran sam i tužan što nisam pozvan u reprezentaciju Brazila

RTV pre 6 sati
SANTOS - Fudbaler Santosa Nejmar izjavio je da je razočaran i tužan što nije pozvan u reprezentaciju Brazila za prijateljske mečeve protiv Francuske i Hrvatske. Fudbalska reprezentacija Brazila će 26. marta u Bostonu igrati protiv Francuske, a šest dana… »
Nejmar: Razočaran sam i tužan što nisam pozvan u reprezentaciju

Nejmar: Razočaran sam i tužan što nisam pozvan u reprezentaciju

RTS pre 6 sati
Fudbaler Santosa Nejmar rekao je da je razočaran i tužan što nije pozvan u reprezentaciju Brazila za prijateljske mečeve protiv Francuske i Hrvatske. Reprezentacija Brazila će 26. marta u Bostonu igrati protiv Francuske, a šest dana kasnije sastaće se sa… »
Anćeloti još nije "ubio" želju kod Nejmara: "Uznemiren sam i tužan, ali..."

Anćeloti još nije "ubio" želju kod Nejmara: "Uznemiren sam i tužan, ali..."

Sportske.net pre 6 sati
Svojevremeno jedan od najboljih fudbalera na svetu Nejmar nije krio razočarenje što se nije našao na spisku Karla Anćelotija za predstojeće prijateljske utakmice protiv Francuske i Hrvatske u sklopu priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu… »
Nejmar razočaran i tužan jer nije pozvan u reprezentaciju Brazila: "Ne mogu da dozvolim da ovo prođe bez odgovora"

Nejmar razočaran i tužan jer nije pozvan u reprezentaciju Brazila: "Ne mogu da dozvolim da ovo prođe bez odgovora"

Dnevnik pre 5 sati
Nejmar: Tužan sam što me nema na spisku

Nejmar: Tužan sam što me nema na spisku

Sport klub pre 6 sati
Nejmar, fudbaler Santosa istakao je da je tužan što nije pozvan u reprezentaciju Brazila za prijateljske mečeve protiv Francuske i Hrvatske. Reprezentacija Brazila će 26. marta u Bostonu igrati protiv Francuske, a šest dana kasnije sastaće se sa… »
Haos u Brazilu: Karlo Anćeloti otpisao Nejmara pred Mundijal

Haos u Brazilu: Karlo Anćeloti otpisao Nejmara pred Mundijal

Večernje novosti pre 6 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Karlo Anćeloti saopštio je spisak igrača za predstojeće prijateljske mečeve protiv Francuske i Hrvatske. FOTO: AP/Tanjug Fudbalska reprezentacija Brazila će 26. marta u Bostonu igrati protiv Francuske, a šest… »
Brazil napada Hrvatsku i Francusku bez Nejmara u sastavu

Brazil napada Hrvatsku i Francusku bez Nejmara u sastavu

Danas pre 19 sati
Selektor Brazila Karlo Ančeloti objavio je konačan spisak igrača za prijateljske utakmice koje će Brazil igrati protiv Francuske 26. marta u Bostonu i protiv Hrvatske pet dana kasnije u Orlandu. Nejmar, koji je fudbaler Santosa, na kraju je sa istog… »

Vesti dana »