Povezane vesti

"Ma, ko je ona da odaje počast Robertu Redfordu?!" Džejn Fonda napravila scenu zbog Barbre Strejsend: Javno je napala i…

"Ma, ko je ona da odaje počast Robertu Redfordu?!" Džejn Fonda napravila scenu zbog Barbre Strejsend: Javno je napala i…

Kurir pre 1 dan
Iza kulisa najglamuroznije večeri u Holivudu rodila se nova, potpuno neočekivana svađa između dve apsolutne legende - Džejn Fonde i Barbre Strejsend. Razlog? Emotivni "In Memoriam" segment posvećen nedavno preminulom Robertu Redfordu. Džejn Fonda nije… »
Džejn Fonda besna nakon dodele Oskara i govora Barbare Strejsend: "Ja sam sa Robertom Redfordom snimila četiri filma, a ona…

Džejn Fonda besna nakon dodele Oskara i govora Barbare Strejsend: "Ja sam sa Robertom Redfordom snimila četiri filma, a ona…

Nova pre 1 dan
Na 98. dodeli Oskara deo ceremonije bio je posvećen nedavno preminulom Robertu Redfordu, a čast da podeli uspomenu na njega pripala je Barbari Strejsend. Ona je izašla na binu pevajući numeru "The Way We Were" iz istoimenog filma u kome je glumila sa… »
Kako uspeju da pogreše svake godine? Gledaoci ogorčeni zbog segmenta In memoriam na Oskarima FOTO

Kako uspeju da pogreše svake godine? Gledaoci ogorčeni zbog segmenta In memoriam na Oskarima FOTO

B92 pre 1 dan
Ove godine je na dodeli Oskara segment IN MEMORIAM bio proširen zbog velikog broja umetnika koji su preminuli u prethodnoj godini, uključujući Roberta Redforda, Dajan Kiton, Ketrin O'Haru, Roberta Duvala i Roba Rajnera. Barbra Strajsend izvela je deo… »
Propust na dodeli Oskara: Koja velika imena nisu spomenuta u segmentu „In Memoriam“

Propust na dodeli Oskara: Koja velika imena nisu spomenuta u segmentu „In Memoriam“

Telegraf pre 1 dan
Ovogodišnja dodela Oskara, održana 15. marta, donela je mešavinu emotivnih trenutaka i značajnih kontroverzi, naročito kada je reč o segmentu „In Memoriam“, kojim se tradicionalno odaje počast filmskim radnicima preminulim u proteklih godinu dana… »

Vesti dana »