Povezane vesti
Ćatović: Srećan sam što ću predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu; Kijanović: Cilj je plasman u polufinale
RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Reprezentativac Srbije u atletici Aldin Ćatović izjavio je danas da je srećan što će biti član nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani, koje će biti održano od 20. do 22. marta u poljskom Torunju. Ćatović će u Poljskoj učestvovati u… »
Aldin Ćatović: Veoma sam srećan što ću predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu
RTS pre 7 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Aldin Ćatović izjavio je da je srećan što će biti član nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani, koje će biti održano od 20. do 22. marta u poljskom Torunju. Ćatović će u Poljskoj učestvovati u trci na 1.500… »
"Srećan sam što predstavljam Srbiju sa legendama..." Aldin Ćatović je najmlađi član tima Srbije na Svetskom prvenstvu
Kurir pre 7 sati
Talentovani atletičar nastupiće u trci na 1500 metara i imaće priliku da po prvi put na seniorskoj svetskoj sceni odmeri snage sa najboljim srednjeprugašima planete. Za mladog reprezentativca Srbije sam plasman na ovako veliko takmičenje predstavlja… »
Aldin Ćatović: "Veoma sam srećan što ću predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu"
B92 pre 7 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Aldin Ćatović izjavio je da je srećan što će biti član nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani, koje će biti održano od 20. do 22. marta u poljskom Torunju. Ćatović će u Poljskoj učestvovati u trci na 1.500… »
Ćatović počastvovan što je izabran u atletsku reprezentaciju Srbije za dvoransko SP
Radio sto plus pre 8 sati
“Mogu reći da mi je pripala velika čast da budem najmlađi član naše reprezentacije Srbije, ne samo u juniorskoj kategoriji već sada i u seniorskoj. Veoma sam srećan što ću biti deo ekipe i nastupati uz legende našeg sporta poput Angeline Topić, Ivane… »
Aldin Ćatović: Nastup na Svetskom prvenstvu dodatna motivacija za nastavak karijere
Politika pre 8 sati
On je najmlađi član naše reprezentacije Srbije, ne samo u juniorskoj kategoriji već sada i u seniorskoj. Reprezentativac Srbije u atletici Aldin Ćatović izjavio je danas da je srećan što će biti član nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani… »
Aldin Ćatović: "Veoma sam srećan što ću predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu"
Telegraf pre 8 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Aldin Ćatović izjavio je danas da je srećan što će biti član nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani, koje će biti održano od 20. do 22. marta u poljskom Torunju. Ćatović će u Poljskoj učestvovati u trci na… »
Aldin Ćatović najmlađi član srpskog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani
Dnevnik pre 9 sati
Mladi srednjeprugaš Aldin Ćatović biće najmlađi član srpske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u dvorani 2026, koje će se održati od 20. do 22. marta u Poljskoj. Talentovani atletičar nastupiće u trci na 1500 metara i imaće priliku da po prvi put na… »
Vesti dana »
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 5 satijoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 13 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 9 satijoš 2 povezane
Telekom Srbija: Iz korisničke baze ukraden manji deo podataka korisnika usluge satelitske televizije
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih