Povezane vesti

Ćatović: Srećan sam što ću predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu; Kijanović: Cilj je plasman u polufinale

Ćatović: Srećan sam što ću predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu; Kijanović: Cilj je plasman u polufinale

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Reprezentativac Srbije u atletici Aldin Ćatović izjavio je danas da je srećan što će biti član nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani, koje će biti održano od 20. do 22. marta u poljskom Torunju. Ćatović će u Poljskoj učestvovati u… »
Aldin Ćatović: Veoma sam srećan što ću predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu

Aldin Ćatović: Veoma sam srećan što ću predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu

RTS pre 7 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Aldin Ćatović izjavio je da je srećan što će biti član nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani, koje će biti održano od 20. do 22. marta u poljskom Torunju. Ćatović će u Poljskoj učestvovati u trci na 1.500… »
"Srećan sam što predstavljam Srbiju sa legendama..." Aldin Ćatović je najmlađi član tima Srbije na Svetskom prvenstvu

"Srećan sam što predstavljam Srbiju sa legendama..." Aldin Ćatović je najmlađi član tima Srbije na Svetskom prvenstvu

Kurir pre 7 sati
Talentovani atletičar nastupiće u trci na 1500 metara i imaće priliku da po prvi put na seniorskoj svetskoj sceni odmeri snage sa najboljim srednjeprugašima planete. Za mladog reprezentativca Srbije sam plasman na ovako veliko takmičenje predstavlja… »
Aldin Ćatović: "Veoma sam srećan što ću predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu"

Aldin Ćatović: "Veoma sam srećan što ću predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu"

B92 pre 7 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Aldin Ćatović izjavio je da je srećan što će biti član nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani, koje će biti održano od 20. do 22. marta u poljskom Torunju. Ćatović će u Poljskoj učestvovati u trci na 1.500… »
Ćatović počastvovan što je izabran u atletsku reprezentaciju Srbije za dvoransko SP

Ćatović počastvovan što je izabran u atletsku reprezentaciju Srbije za dvoransko SP

Radio sto plus pre 8 sati
“Mogu reći da mi je pripala velika čast da budem najmlađi član naše reprezentacije Srbije, ne samo u juniorskoj kategoriji već sada i u seniorskoj. Veoma sam srećan što ću biti deo ekipe i nastupati uz legende našeg sporta poput Angeline Topić, Ivane… »
Aldin Ćatović: Nastup na Svetskom prvenstvu dodatna motivacija za nastavak karijere

Aldin Ćatović: Nastup na Svetskom prvenstvu dodatna motivacija za nastavak karijere

Politika pre 8 sati
​On je najmlađi član naše reprezentacije Srbije, ne samo u juniorskoj kategoriji već sada i u seniorskoj. Reprezentativac Srbije u atletici Aldin Ćatović izjavio je danas da je srećan što će biti član nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani… »

Telegraf pre 8 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Aldin Ćatović izjavio je danas da je srećan što će biti član nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani, koje će biti održano od 20. do 22. marta u poljskom Torunju. Ćatović će u Poljskoj učestvovati u trci na… »
Aldin Ćatović najmlađi član srpskog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani

Aldin Ćatović najmlađi član srpskog tima na Svetskom prvenstvu u dvorani

Dnevnik pre 9 sati
Mladi srednjeprugaš Aldin Ćatović biće najmlađi član srpske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u dvorani 2026, koje će se održati od 20. do 22. marta u Poljskoj. Talentovani atletičar nastupiće u trci na 1500 metara i imaće priliku da po prvi put na… »

Vesti dana »