Povezane vesti
"Brojao sam do 150": Srđan "Mobi Dik" šokirao priznanjem o broju žena sa kojima je bio
Nova pre 15 sati
Srđan Čolić, nekadašnji član grupe "Mobi Dik", stekao je veliku popularnost tokom devedesetih godina prošlog veka, što mu je omogućilo da osvoji brojnu žensku publiku. Nedavno, tokom gostovanja na popularnom podcastu Vostcastu, Srđan je odgovorio na… »
Naš pevač otkrio sa koliko žena je imao intimne odnose: "Prestao sam da brojim posle 150"
Blic pre 1 dan
Otkrio je da je bio u vezi sa obe pevačice iz grupe, Anom Stanić i Aleksandrom Perović. Podelio je detalje iz tih odnosa, ali naglasio da ne želi nikoga da uvredi. Srđan Čolić iz grupe "Mobi Dik" bio je jedna od najvećih muzičkih zvezda devedesetih… »
"Prestao sam da brojim posle 150", pevač priznao sa koliko je žena spavao, bio intiman sa obe pevačice iz grupe
Telegraf pre 24 sata
Pevač Srđan Čolić iz grupe " Mobi Dik" stekao je veliku popularnost devedesetih, što je učinilo da pridobije simpatije lepšeg i nežnijeg pola. Kako priznaje, mnogim ženama nije mogao da odoli. Gostujući u "Voštkastu", Srđan je odgovorio na pitanje sa… »
Srđan Mobi Dik otkrio sa koliko je žena spavao: Posle ove cifre prestao da broji
Kurir pre 1 dan
Srđan Mobi Dik, devedesetih godinas bio je među najpopularnijim izvođačima. Njegova popularnost donela mu je velike simpatije lepšeg pola, a sudeći po izjavi koju je sada dao, nije im ni on odoleo. Popularni pevač gostovao je u "Wai wai potkastu", gde je… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 37 minutajoš 39 povezanih
Dron udario u američku ambasadu! Odjeknula eksplozija u Bagdadu, PVO sistemi nisu ništa mogli
Blic pre 12 minutajoš 44 povezane
Inspekcijski nadzor bolnice u Čačku: Proceduralne greške potvrđene kod premunilog muškarca, ne i kod devojčice
Insajder pre 36 minutajoš 20 povezanih
(Video) Ovaj deo Srbije pod snegom Zabeleli se planinski vrhovi: Saobraćaj otežan, drvo preprečilo put na jednom putnom pravcu
Blic pre 2 satajoš 25 povezanih