Повезане вести
Нови тренер Чукаричког глумио у споту Милице Павловић: Потписао уговор каријере, а пре 8 година мазио певачицу (видео)
Мондо пре 14 сати
Један од најталентованијих српских тренера Марко Јакшић (42) преузео је Чукарички, након што је ове сезоне направио сјајне резултате са Радником из Сурдулице. Јакшић је потписао двоипогодишњи гувор са клубом с Бановог брда, а у… »
Бурно у српском фудбалу! Црно-бели од данас имају новог тренера!
Вечерње новости пре 16 сати
Најновије вести из српског фудбала тичу се (још) једне промене тренера. ФОТО ТАЊУГ/ НЕМАЊА ЈОВАНОВИЋ Црно-бели са Бановог брда, популарни "брђани" - Фудбалски клуб Чукарички, промовисали су данас свог новог шефа стручног штаба… »
Манекен из спота Милице Павловић потписао уговор каријере! Атрактивна певачица му била у загрљају, а он је сада један од…
Курир пре 16 сати
Некада манекен пред камерама, данас стратег поред аут-линије - животна прича Марка Јакшића има занимљив заокрет који мало ко зна. Нови тренер Чукаричког, који је данас потписао уговор са клубом са Бановог брда, био је 2018… »
"Нисам ни Клоп, а ни мађионичар": Највећи тренерски трансфер у српском фудбалу ове године
Мондо пре 17 сати
Један од најталентованијих српских тренера Марко Јакшић (42) преузео је Чукарички, након што је ове сезоне направио сјајне резултате са Радником из Сурдулице. Клуб са Бановог брда ће платити и симболично обештећење за Јакшића, а… »
Чукарички промовисао новог тренера Марка Јакшића: Прошлост остављам иза себе
РТС пре 17 сати
Фудбалски клуб Чукарички промовисао је новог шефа стручног штаба Марка Јакшића, који је са екипом са Бановог брда потписао уговор на две и по године. Марко Јакшић је на клупи Чукаричког заменио Милана Лешњака, који је пре осам… »
Чукарички промовисао новог тренера: Марко Јакшић на клупи екипе са Бановог брда
Дневник пре 18 сати
Фудбалски клуб Чукарички промовисао је данас новог шефа стручног штаба Марка Јакшића, који је са екипом са Бановог брда потписао уговор на две и по године. Јакшић је на клупи Чукаричког заменио Милана Лешњака, који је пре осам… »
Чукарички представио Јакшића: Знамо да Марко није мађионичар
Спорт клуб пре 17 сати
Чукарички је промовисао новог шефа стручног штаба Марка Јакшића. Млади стручњак потписао је са тимом са Бановог брда вишегодишњи уговор, чиме је клуб јасно ставио до знања да у њега има дугорочно поверење. Технички директор… »
Чука промовисала новог тренера: "Заслужујемо место у Топ 4 у Србији"
Б92 пре 18 сати
Фудбалски клуб Чукарички промовисао је новог шефа стручног штаба Марка Јакшића, који је са екипом са Бановог брда потписао уговор на две и по године. Јакшић је на клупи Чукаричког заменио Милана Лешњака, који је пре осам дана… »
Манекен из спота Милице Павловић је сад један од најбољих тренера у Србији: Данас је потписао уговор каријере
Телеграф пре 17 сати
Фудбалери Чукаричког добили су новог тренера, а на Бановом брду је промовисан Марко Јакшић, који је дошао из Радника из Сурдулице, са којим је направио сјајне резултате у последње две године, где је његов тим био најпријатније… »
Стојкетов школски друг одушевио у Сурдулици, па преузео Чукарички!
Спортске.нет пре 19 сати
Чукарички је данас представио новог шефа стручног штаба, пошто је на клупу београдског суперлигаша сео Марко Јакшић (42), који је са клубом потписао уговор на две и по године. Досадашњи тренер Радника из Сурдулице стиже на… »
Званично: Чукарички представио новог тренера!
Хот спорт пре 18 сати
Баш као што је и најављено! Чукарички је промовисао новог шефа стручног штаба Марка Јакшића, који је потписао уговор са две и по године са клубом са Бановог брда. „Срећан сам што сам дошао у Чукарички. Од првог дана ми је јасно… »
Чукарички представио Марка Јакшића: "Вратио сам се кући! Нисам мађионичар, нити Јирген Клоп, али..."
Курир пре 18 сати
Чукарички је промовисао новог шефа стручног штаба Марка Јакшића, који је потписао уговор са две и по године са клубом са Бановог брда. „Срећан сам што сам дошао у Чукарички. Од првог дана ми је јасно где сам дошао, вратио сам се… »
Желимо да радимо на дуге стазе! Горан Гркинић о Марку Јакшићу: Имаће подршку свих у клубу!
Курир пре 18 сати
Чукарички је промовисао новог шефа стручног штаба Марка Јакшића. Млади стручњак потписао је са тимом са Бановог брда вишегодишњи уговор, чиме је клуб јасно ставио до знања да у њега има дугорочно поверење. Технички директор… »
Гркинић о новом тренеру Чуке: "Није мађионичар, он и Коковић су најбољи у СЛ - не рачунајући вечите"
Телеграф пре 19 сати
Фудбалски клуб Чукарички и званично је промовисао новог шефа стручног штаба, Марка Јакшића. Млади стручњак потписао је са тимом са Бановог брда вишегодишњи уговор, чиме је клуб јасно ставио до знања да у њега има дугорочно… »
Чукарички промовисао тренера: Клуб заслужује да буде у топ 4, Бог ми је сведок да из Радника идем чиста образа
Телеграф пре 19 сати
ФК Чукарички је званично представио новог шефа стручног штаба. На клупу "Брђана" сео је Марко Јакшић, који је након сјајних резултата са Радником из Сурдулице одлучио да направи искорак у каријери и потпише двоипогодишњи уговор… »
Вести дана »
Смрт Алија Лариџанија ће продубити кризу у срцу иранског врха
Јужне вести пре 15 минутајош 18 повезаних
Ветар и облаци широм Србије: Нестабилно време уз кишу и пад температуре
Глас југа пре 30 минутајош 16 повезаних
АМСС: Теретна возила на граничним прелазима сатима чекају на излаз
Телеграф пре 1 сатјош 8 повезаних
БЛОГ УЖИВО: Иран најавио јаче одмазде након смрти Лариџанија, настављени напади на Израел
Инсајдер пре 10 минутајош 4 повезане