Povezane vesti

Novi trener Čukaričkog glumio u spotu Milice Pavlović: Potpisao ugovor karijere, a pre 8 godina mazio pevačicu (video)

Novi trener Čukaričkog glumio u spotu Milice Pavlović: Potpisao ugovor karijere, a pre 8 godina mazio pevačicu (video)

Mondo pre 21 dana
Jedan od najtalentovanijih srpskih trenera Marko Jakšić (42) preuzeo je Čukarički, nakon što je ove sezone napravio sjajne rezultate sa Radnikom iz Surdulice. Jakšić je potpisao dvoipogodišnji guvor sa klubom s Banovog brda, a u jeku predstavljanja… »
Burno u srpskom fudbalu! Crno-beli od danas imaju novog trenera!

Burno u srpskom fudbalu! Crno-beli od danas imaju novog trenera!

Večernje novosti pre 21 dana
Najnovije vesti iz srpskog fudbala tiču se (još) jedne promene trenera. FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ Crno-beli sa Banovog brda, popularni "brđani" - Fudbalski klub Čukarički, promovisali su danas svog novog šefa stručnog štaba, Marka Jakšića, koji je… »
Maneken iz spota Milice Pavlović potpisao ugovor karijere! Atraktivna pevačica mu bila u zagrljaju, a on je sada jedan od…

Maneken iz spota Milice Pavlović potpisao ugovor karijere! Atraktivna pevačica mu bila u zagrljaju, a on je sada jedan od…

Kurir pre 21 dana
Nekada maneken pred kamerama, danas strateg pored aut-linije - životna priča Marka Jakšića ima zanimljiv zaokret koji malo ko zna. Novi trener Čukaričkog, koji je danas potpisao ugovor sa klubom sa Banovog brda, bio je 2018. godine glavni akter spota… »
"Nisam ni Klop, a ni mađioničar": Najveći trenerski transfer u srpskom fudbalu ove godine

"Nisam ni Klop, a ni mađioničar": Najveći trenerski transfer u srpskom fudbalu ove godine

Mondo pre 21 dana
Jedan od najtalentovanijih srpskih trenera Marko Jakšić (42) preuzeo je Čukarički, nakon što je ove sezone napravio sjajne rezultate sa Radnikom iz Surdulice. Klub sa Banovog brda će platiti i simbolično obeštećenje za Jakšića, a danas je Jakšić… »
Čukarički promovisao novog trenera: Marko Jakšić na klupi ekipe sa Banovog brda

Čukarički promovisao novog trenera: Marko Jakšić na klupi ekipe sa Banovog brda

Dnevnik pre 21 dana
Fudbalski klub Čukarički promovisao je danas novog šefa stručnog štaba Marka Jakšića, koji je sa ekipom sa Banovog brda potpisao ugovor na dve i po godine. Jakšić je na klupi Čukaričkog zamenio Milana Lešnjaka, koji je pre osam dana raskinuo saradnju sa… »
Čukarički promovisao novog trenera Marka Jakšića: Prošlost ostavljam iza sebe

Čukarički promovisao novog trenera Marka Jakšića: Prošlost ostavljam iza sebe

RTS pre 21 dana
Fudbalski klub Čukarički promovisao je novog šefa stručnog štaba Marka Jakšića, koji je sa ekipom sa Banovog brda potpisao ugovor na dve i po godine. Marko Jakšić je na klupi Čukaričkog zamenio Milana Lešnjaka, koji je pre osam dana raskinuo saradnju sa… »
Čukarički predstavio Jakšića: Znamo da Marko nije mađioničar

Čukarički predstavio Jakšića: Znamo da Marko nije mađioničar

Sport klub pre 21 dana
Čukarički je promovisao novog šefa stručnog štaba Marka Jakšića. Mladi stručnjak potpisao je sa timom sa Banovog brda višegodišnji ugovor, čime je klub jasno stavio do znanja da u njega ima dugoročno poverenje. Tehnički direktor kluba Goran Grkinić u… »
Čuka promovisala novog trenera: "Zaslužujemo mesto u Top 4 u Srbiji"

Čuka promovisala novog trenera: "Zaslužujemo mesto u Top 4 u Srbiji"

B92 pre 21 dana
Fudbalski klub Čukarički promovisao je novog šefa stručnog štaba Marka Jakšića, koji je sa ekipom sa Banovog brda potpisao ugovor na dve i po godine. Jakšić je na klupi Čukaričkog zamenio Milana Lešnjaka, koji je pre osam dana raskinuo saradnju sa… »
Maneken iz spota Milice Pavlović je sad jedan od najboljih trenera u Srbiji: Danas je potpisao ugovor karijere

Maneken iz spota Milice Pavlović je sad jedan od najboljih trenera u Srbiji: Danas je potpisao ugovor karijere

Telegraf pre 21 dana
Fudbaleri Čukaričkog dobili su novog trenera, a na Banovom brdu je promovisan Marko Jakšić, koji je došao iz Radnika iz Surdulice, sa kojim je napravio sjajne rezultate u poslednje dve godine, gde je njegov tim bio najprijatnije iznenađenje Superlige i… »
Stojketov školski drug oduševio u Surdulici, pa preuzeo Čukarički!

Stojketov školski drug oduševio u Surdulici, pa preuzeo Čukarički!

Sportske.net pre 21 dana
Čukarički je danas predstavio novog šefa stručnog štaba, pošto je na klupu beogradskog superligaša seo Marko Jakšić (42), koji je sa klubom potpisao ugovor na dve i po godine. Dosadašnji trener Radnika iz Surdulice stiže na Banovo brdo posle zapaženih… »
Zvanično: Čukarički predstavio novog trenera!

Zvanično: Čukarički predstavio novog trenera!

Hot sport pre 21 dana
Baš kao što je i najavljeno! Čukarički je promovisao novog šefa stručnog štaba Marka Jakšića, koji je potpisao ugovor sa dve i po godine sa klubom sa Banovog brda. „Srećan sam što sam došao u Čukarički. Od prvog dana mi je jasno gde sam došao, vratio sam… »
Čukarički predstavio Marka Jakšića: "Vratio sam se kući! Nisam mađioničar, niti Jirgen Klop, ali..."

Čukarički predstavio Marka Jakšića: "Vratio sam se kući! Nisam mađioničar, niti Jirgen Klop, ali..."

Kurir pre 21 dana
Čukarički je promovisao novog šefa stručnog štaba Marka Jakšića, koji je potpisao ugovor sa dve i po godine sa klubom sa Banovog brda. „Srećan sam što sam došao u Čukarički. Od prvog dana mi je jasno gde sam došao, vratio sam se kući. Prošlost ostavljam… »
Želimo da radimo na duge staze! Goran Grkinić o Marku Jakšiću: Imaće podršku svih u klubu!

Želimo da radimo na duge staze! Goran Grkinić o Marku Jakšiću: Imaće podršku svih u klubu!

Kurir pre 21 dana
Čukarički je promovisao novog šefa stručnog štaba Marka Jakšića. Mladi stručnjak potpisao je sa timom sa Banovog brda višegodišnji ugovor, čime je klub jasno stavio do znanja da u njega ima dugoročno poverenje. Tehnički direktor kluba, Goran Grkinić, u… »
Grkinić o novom treneru Čuke: "Nije mađioničar, on i Koković su najbolji u SL - ne računajući večite"

Grkinić o novom treneru Čuke: "Nije mađioničar, on i Koković su najbolji u SL - ne računajući večite"

Telegraf pre 21 dana
Fudbalski klub Čukarički i zvanično je promovisao novog šefa stručnog štaba, Marka Jakšića. Mladi stručnjak potpisao je sa timom sa Banovog brda višegodišnji ugovor, čime je klub jasno stavio do znanja da u njega ima dugoročno poverenje. Tehnički… »
Čukarički promovisao trenera: Klub zaslužuje da bude u top 4, Bog mi je svedok da iz Radnika idem čista obraza

Čukarički promovisao trenera: Klub zaslužuje da bude u top 4, Bog mi je svedok da iz Radnika idem čista obraza

Telegraf pre 21 dana
FK Čukarički je zvanično predstavio novog šefa stručnog štaba. Na klupu "Brđana" seo je Marko Jakšić, koji je nakon sjajnih rezultata sa Radnikom iz Surdulice odlučio da napravi iskorak u karijeri i potpiše dvoipogodišnji ugovor sa klubom sa Banovog… »

Vesti dana »