Povezane vesti

Kneginja Katarina Karađorđević u centru afere: Investicija od 50.000 funti nestala bez traga

Kneginja Katarina Karađorđević u centru afere: Investicija od 50.000 funti nestala bez traga

Nova pre 23 sata
Kneginja Katarina T. Karađorđević od Jugoslavije i Srbije našla se u centru finansijske afere u Velikoj Britaniji, nakon što je jedan investitor ostao bez 50.000 funti u poslu u koji je ušao verujući njoj i njenoj poslovnoj partnerki. Sve je počelo kada… »
"Katarina Karađorđević me prevarila za 50.000 funti" Šokantne optužbe na račun srpske princeze: Pala i tužba!

"Katarina Karađorđević me prevarila za 50.000 funti" Šokantne optužbe na račun srpske princeze: Pala i tužba!

Blic pre 24 sata
Investicija je obećavala veliki profit uz podršku MMF-a, ali poslovno carstvo Ree se ispostavilo kao prevara i novac je nestao Princeza Katarina, rođaka britanskog kralja Čarlsa, nije odgovorila na optužbe niti na upite medija, a tvrdi se da je možda i… »
"Zbog princeze Katarine sam ostao bez 58.000 evra": Šokantne optužbe na račun ćerke princa Tomislava

"Zbog princeze Katarine sam ostao bez 58.000 evra": Šokantne optužbe na račun ćerke princa Tomislava

Telegraf pre 24 sata
Penzionisani dermatolog i klimatski aktivista dr Robin Rasel-Džons iz Velike Britanije tvrdi da je žrtva finansijske prevare u koju je navodno umešana i princeza Katarina da Silva, ćerka kraljevića Tomislava Karađorđevića. Lekar tvrdi da su ga navodno… »

Vesti dana »