Povezane vesti

Gradonačelnik Niša tvrdi da mu je SNS platio put u SAD, Milić ga optužuje da sprema formiranje američke manjinske liste za…

Gradonačelnik Niša tvrdi da mu je SNS platio put u SAD, Milić ga optužuje da sprema formiranje američke manjinske liste za…

Medijska kutija 17.03.2026
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović rekao je da je njegov put u Ameriku, kao i u Kinu finansirala Srpska napredna stranka (SNS) tako da ni jedan dinar građana iz budžeta Grada nije potrošen na njegovo nedavno putovanje u Sjedinjene Američke Države i… »
Gradonačelnik Niša: „Moj put u Ameriku platila je Srpska napredna stranka, nije grad“

Gradonačelnik Niša: „Moj put u Ameriku platila je Srpska napredna stranka, nije grad“

Serbian News Media 17.03.2026
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović izjavio je danas da ni jedan dinar građana nije potrošen na njegovo nedavno putovanje u SAD, kao i da ni dinar iz budžeta Grada nije potrošen prošle godine za njegovo putovanje u Kinu. On je kazao da je njegov put u… »
Pavlović: Put u Ameriku nije koštao Nišlije ni dinar – cilj su investicije i nova radna mesta

Pavlović: Put u Ameriku nije koštao Nišlije ni dinar – cilj su investicije i nova radna mesta

Glas juga 17.03.2026
Pavlović je naglasio da nikada neće koristiti novac građana za službena putovanja. „Nijedan dinar građana Niša nije potrošen za moje putovanje u Ameriku, niti u Kinu prošle godine. Nikada novac sugrađana neću trošiti na putovanja, koliko god da su ona u… »
Gradonačelnik Niša: Moj put u Ameriku platila je Srpska napredna stranka, nije grad

Gradonačelnik Niša: Moj put u Ameriku platila je Srpska napredna stranka, nije grad

Danas 17.03.2026
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović kazao je da njegov nedavni put u Sjedinjene američke države građane „ništa nije koštao“, te da je put „podržala“ Srpska napredna stranka (SNS), čiji je inače funkcioner. „Nijedan dinar građana Niša nije potrošen za… »

N1 Info 17.03.2026
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović izjavio je danas da nijedan dinar građana nije potrošen na njegovo nedavno putovanje u SAD, kao i da ni dinar iz budžeta Grada nije potrošen prošle godine za njegovo putovanje u Kinu. On je kazao da je njegov put u… »
Putovanje gradonačelnika u SAD: Milić pita da li će osnovati američku manjinsku listu, Pavlović kaže – stranka platila put…

Putovanje gradonačelnika u SAD: Milić pita da li će osnovati američku manjinsku listu, Pavlović kaže – stranka platila put…

Južne vesti 17.03.2026
Putovanje gradonačelnika Niša u Ameriku, kojim se ovih dana hvalio na društvenim mrežama, jedna je od tema današnje sednice gradske Skupštine. Dok Dragan Milić kritikuje i pita da li će Niš sada dobiti i američku manjinsku listu, pošto rusku već ima… »

Vesti dana »