Povezane vesti
Gradonačelnik Niša tvrdi da mu je SNS platio put u SAD, Milić ga optužuje da sprema formiranje američke manjinske liste za…
Medijska kutija pre 18 sati
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović rekao je da je njegov put u Ameriku, kao i u Kinu finansirala Srpska napredna stranka (SNS) tako da ni jedan dinar građana iz budžeta Grada nije potrošen na njegovo nedavno putovanje u Sjedinjene Američke Države i… »
Gradonačelnik Niša: „Moj put u Ameriku platila je Srpska napredna stranka, nije grad“
Serbian News Media pre 23 sata
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović izjavio je danas da ni jedan dinar građana nije potrošen na njegovo nedavno putovanje u SAD, kao i da ni dinar iz budžeta Grada nije potrošen prošle godine za njegovo putovanje u Kinu. On je kazao da je njegov put u… »
Pavlović: Put u Ameriku nije koštao Nišlije ni dinar – cilj su investicije i nova radna mesta
Glas juga pre 23 sata
Pavlović je naglasio da nikada neće koristiti novac građana za službena putovanja. „Nijedan dinar građana Niša nije potrošen za moje putovanje u Ameriku, niti u Kinu prošle godine. Nikada novac sugrađana neću trošiti na putovanja, koliko god da su ona u… »
Gradonačelnik Niša: Moj put u Ameriku platila je Srpska napredna stranka, nije grad
Danas pre 24 sata
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović kazao je da njegov nedavni put u Sjedinjene američke države građane „ništa nije koštao“, te da je put „podržala“ Srpska napredna stranka (SNS), čiji je inače funkcioner. „Nijedan dinar građana Niša nije potrošen za… »
Gradonačelnik Niša: Moj put u Ameriku platila je Srpska napredna stranka, nije grad
N1 Info pre 1 dan
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović izjavio je danas da nijedan dinar građana nije potrošen na njegovo nedavno putovanje u SAD, kao i da ni dinar iz budžeta Grada nije potrošen prošle godine za njegovo putovanje u Kinu. On je kazao da je njegov put u… »
Putovanje gradonačelnika u SAD: Milić pita da li će osnovati američku manjinsku listu, Pavlović kaže – stranka platila put…
Južne vesti pre 1 dan
Putovanje gradonačelnika Niša u Ameriku, kojim se ovih dana hvalio na društvenim mrežama, jedna je od tema današnje sednice gradske Skupštine. Dok Dragan Milić kritikuje i pita da li će Niš sada dobiti i američku manjinsku listu, pošto rusku već ima… »
Vesti dana »
Tramp: SAD bi mogle da završe sa Iranom i ostave saveznicima da brinu o Ormuzu
RTV pre 6 minutajoš 46 povezanih
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih
Oglasilo se Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji ne odlaže svečano otvaranje
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 4 satijoš 41 povezana
Štek pun bele tehnike i mobilnih telefona: Policija "pokvarila" planove trojci švercera, ostali bez milion dinara
Mondo pre 21 minutajoš 24 povezane