Povezane vesti

"Nisam psihički spreman, ali još uvek maštam o tebi" Mustafa se nikad žešće obratio Staniji Dobrojević: Zamišljam te

"Nisam psihički spreman, ali još uvek maštam o tebi" Mustafa se nikad žešće obratio Staniji Dobrojević: Zamišljam te

Kurir pre 15 sati
Stanija Dobrojević danas slavi 41. rođendan i čestitke stižu sa svih strana. Mustafa Durdžić, otac aktuelnog učesnika Elite 9 i Stanijinog bivšeg momka Asmina Durdžića, oglasio se danas na svom Instagramu i nesuđenoj snajki čestitao rođendan na poseban… »
"Moja nesuđena snajko" Mustafa Durdžić se oglasio na Stanijin 41. rođendan, uputio joj nesvakidašnju čestitku: "Svekrova reč…

"Moja nesuđena snajko" Mustafa Durdžić se oglasio na Stanijin 41. rođendan, uputio joj nesvakidašnju čestitku: "Svekrova reč…

Blic pre 16 sati
U poruci je evocirao uspomene i izrazio žaljenje što nije postala njegova snajka. Stanija je najavila svoj ulazak u rijaliti Elita 9, gde će se susresti sa bivšim verenikom Asminom i nekadašnjom prijateljicom Majom. Stanija Dobrojević danas slavi 41… »
Stanija Dobrojević ulazi u elitu 9: Oglasila se i najavila haos: "Imam cilj"

Stanija Dobrojević ulazi u elitu 9: Oglasila se i najavila haos: "Imam cilj"

Blic pre 1 dan
Navela je da Maja nije ispala prava prijateljica jer je imala odnose sa više njenih bivših partnera Stanija tvrdi da ima jasan cilj ulaska u rijaliti Starleta Stanija Dobrojević potvrdila je ulazak u rijaliti Elita 9. Ona će se tamo suočiti sa bivšim… »

Vesti dana »