Povezane vesti
Drama na granici sa Mađarskom: Srbin krenuo za Nemačku pa zbog jedne greške ostao bez 1.000 evra: "Ovo je otimačina"
Blic pre 19 sati
I drugi putnici, koji su nosili preko 10.000 evra, takođe su kažnjeni sa deset odsto od sume A. M. je predočio poreklo novca, ali to nije uticalo na odluku carine Podigao sam dva kredita, jedan u septembru prošle, a drugi u februaru ove godine. Krenuo… »
"To je otimačina" Srbin nadrljao na mađarskoj granici: Krenuo za Nemačku, pa zbog greške ostao bez 1.000€
Telegraf pre 22 sata
Uzeli 1.000 evra. - Podigao sam dva kredita, jedan u septembru prošle, a drugi u februaru ove godine. Krenuo sam u Nemačku da pogledam automobil kojih bih hteo da kupim. Poneo sam tačno 10.000 evra u kešu, ni cent više i nagrabusio sam na mađarskoj… »
Vesti dana »
Skupština Niša usvojila Deklaraciju o zabrani geoloških istraživanja i rudarenja
Nova pre 34 minutajoš 34 povezane
Izrael tvrdi da je ubio iranskog ministra obaveštajnih službi; Teheran najavljuje osvetu zbog smrti Laridžanija
RTS pre 3 minutajoš 38 povezanih
uživo Sukobi na Bliskom Istoku: Ubijen i šef iranske obaveštajne službe, Izrael ponovo bombarduje Bejrut
NIN pre 33 minutajoš 18 povezanih