Povezane vesti
"Ko bi platio 20.000.000 da me čovek ubije?": Legendarni Hrvat otkrio sve o nepristojnoj ponudi
Mondo 17.03.2026
Mirko Filipović poznatiji pod kultnim nadimkom "Kro Kop" ne odustaje. On se sprema za nove MMA borbe i u junu bi trebalo da se bori sa Fjodorom Emelianenkom. Ipak sada je otkrio da je nedavno dobio ponudu vrednu nekoliko desetina miliona dolara za… »
"Tražio sam 20 miliona, mislio sam da je lud!" Čuveni Hrvat dobio ponudu koja ga je ostavila u šoku! Kada je čuo šta od njega…
Kurir 17.03.2026
Filipović je velikan kada je reč o borilačkim sportovima i konkretno MMA. Ima 51 godinu, poslednji put je zvaničnu borbu imao u februaru 2019. godine, ali je i dalje u ozbiljnom treningu. Nedavno je otkrio da je imao ponudu da se bori protiv Frensisa… »
Vesti dana »
Danas je Ognjena Marija: Zbog ovih običaja mnogi će odložiti poslove i izbegavati vodu
Dnevnik pre 34 minutajoš 13 povezanih
Danas druga konstitutivna sednica Saveta REM, na dnevnom redu izbor predsednika
Beta pre 39 minutajoš 10 povezanih
Počinje toplotni talas koji će se zadržati celu prvu dekadu avgusta, danas do 37 stepeni
N1 Info pre 34 minutajoš 10 povezanih
Američki udari u Iranu: Koje vojne ciljeve su gađali i šta to znači za bezbednost regiona?
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih
Ukrajina tvrdi da je pogodila dve rafinerije nafte koje su među najvećim u Rusiji
Danas pre 7 satijoš 3 povezane