Povezane vesti
"Ko bi platio 20.000.000 da me čovek ubije?": Legendarni Hrvat otkrio sve o nepristojnoj ponudi
Mondo 17.03.2026
Mirko Filipović poznatiji pod kultnim nadimkom "Kro Kop" ne odustaje. On se sprema za nove MMA borbe i u junu bi trebalo da se bori sa Fjodorom Emelianenkom. Ipak sada je otkrio da je nedavno dobio ponudu vrednu nekoliko desetina miliona dolara za… »
"Tražio sam 20 miliona, mislio sam da je lud!" Čuveni Hrvat dobio ponudu koja ga je ostavila u šoku! Kada je čuo šta od njega…
Kurir 17.03.2026
Filipović je velikan kada je reč o borilačkim sportovima i konkretno MMA. Ima 51 godinu, poslednji put je zvaničnu borbu imao u februaru 2019. godine, ali je i dalje u ozbiljnom treningu. Nedavno je otkrio da je imao ponudu da se bori protiv Frensisa… »
Vesti dana »
"(Ne) bojte se, i dalje smo tu": Održana protestna šetnja kroz centar Beograda, studenti poručili da je smena vlasti neminovna
Insajder pre 4 satijoš 30 povezanih
"Iran ga stalno pobeđuje, jer je deluzivan" Teheran komentarisao Trampa i reakciju na predlog o miru
Večernje novosti pre 15 minutajoš 26 povezanih
Ovo je iranski predlog za okončanje rata predat Trampu: Evo šta Teheran traži
Večernje novosti pre 55 minutajoš 37 povezanih
Barselona ponovo očitala lekciju Realu! Katalonci obezbedili titulu, Madriđani se raspali na Kamp Nou! (video)
Kurir pre 45 minutajoš 48 povezanih