Повезане вести
"Ко би платио 20.000.000 да ме човек убије?": Легендарни Хрват открио све о непристојној понуди
Мондо пре 12 сати
Мирко Филиповић познатији под култним надимком "Кро Коп" не одустаје. Он се спрема за нове ММА борбе и у јуну би требало да се бори са Фјодором Емелианенком. Ипак сада је открио да је недавно добио понуду вредну неколико десетина… »
"Тражио сам 20 милиона, мислио сам да је луд!" Чувени Хрват добио понуду која га је оставила у шоку! Када је чуо шта од њега…
Курир пре 23 сата
Филиповић је великан када је реч о борилачким спортовима и конкретно ММА. Има 51 годину, последњи пут је званичну борбу имао у фебруару 2019. године, али је и даље у озбиљном тренингу. Недавно је открио да је имао понуду да се… »
Вести дана »
Прогноза за среду, 18. март: Данас ветровито, током дана облачно, местимично киша, у планинама снег
Бета пре 5 сатијош 5 повезаних
(Видео) Удар у центар моћи! Ликвидација најмоћнијег човека из сенке већи ударац од убиства ајатолаха: Техерану прети крвави раздор!
Блиц пре 6 сатијош 5 повезаних
Метеор од седам тона, пречника од скоро два метра успаничио житеље савезних држава САД
Бета пре 6 сатијош 1 повезана
Народна банка Србије објавила курс евра за 18. март: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 33 минутајош 1 повезана