Povezane vesti

"Bolele su me Jovanine suze": Sale Tropiko iskreno o krahu braka i ćerkama - "sebe sam krivio za razvod"

"Bolele su me Jovanine suze": Sale Tropiko iskreno o krahu braka i ćerkama - "sebe sam krivio za razvod"

Nova pre 1 dan
Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, progovorio je o razgovu od koleginice Jovane Pajić. On je otkrio da li razvod boli. "Boli u tom datom trenutku neko možda iznenađenje, neka načekivana situacija, možda neka izdaja, možda ta neka pitanja… »
"Bolele su me Jovanine suze" Sale Tropiko godinama je ćutao o detaljima razvoda od Jovane Pajić, pa se dotakao i ćerki: "Đubre…

"Bolele su me Jovanine suze" Sale Tropiko godinama je ćutao o detaljima razvoda od Jovane Pajić, pa se dotakao i ćerki: "Đubre…

Blic pre 1 dan
Sale naglašava značaj ličnog razvoja, podrške duhovnika, vere i suočavanja sa životnim lomovima koji su ga očvrsnuli Govorio je o izazovima razvoda, roditeljstvu i važnosti otvorene komunikacije sa ćerkama koje su dobro prihvatile promene u porodici… »
"Bolele su me Jovanine suze" Velika ispovest Sale Tropika o razvodu od Pajićke, ispričao sve o čemu je godinama ćutao: Ja sam…

"Bolele su me Jovanine suze" Velika ispovest Sale Tropika o razvodu od Pajićke, ispričao sve o čemu je godinama ćutao: Ja sam…

Kurir pre 1 dan
Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko u emotivnoj ispovesti progovorio je o razdovu od Jovane Pajić, odrastanju ćerki, o razgovorima sa duhovnikom, ali i novim projektima koje priprema. - Ne boli razvod. Boli u tom datom trenutku neko možda… »

Vesti dana »