Povezane vesti

"Moj muž daje pare na provod i lepe žene" Iskreno priznanje Mie Borisavljević, ljubi najzgodnijeg frajera na estradi, a sad…

"Moj muž daje pare na provod i lepe žene" Iskreno priznanje Mie Borisavljević, ljubi najzgodnijeg frajera na estradi, a sad…

Kurir pre 24 sata
Mia Borisavljević 18 godina je na estradi, njen put nije bio popločan cvećem, ali je uspela da se izbori sa svim poteškoćama i danas uživa u plodovima rada. Mia je sada progovorila o karijeri, ali i privatnom životu. Mia Borisavljević izbacila je dve… »
"Moj muž daje pare na provod i lepe žene": Mia Borisavljević o braku, estetskim korekcijama i sukobu Aleksandre Mladenović i…

"Moj muž daje pare na provod i lepe žene": Mia Borisavljević o braku, estetskim korekcijama i sukobu Aleksandre Mladenović i…

Nova pre 24 sata
Pevačica Mia Borisavljević nedavno je objavila dve nove pesme, a ujedno vodi i privatni biznis. Mia je u skladnom braku sa Bojanom Grujićem sa kojim ima dve ćerke, a sada je prokomentarisala i kako njih dvoje funkcionišu. "To su lepe stvari, nije mi… »
Iskreno priznanje Mie Borisavljević: Moj muž daje pare na provod, a nove pesme su ženske himne (foto)

Iskreno priznanje Mie Borisavljević: Moj muž daje pare na provod, a nove pesme su ženske himne (foto)

Večernje novosti pre 24 sata
MUZIČKA zvezda Mia Borisaljević objavila je dve nove pesme "Opala" i "Dolče vita" kojima je obradovala svoju fanove. Foto: ATA Images Mia postoji 18 godina je na estradi, njen put nije bio popločan cvećem, ali je uspela da se izbori sa svim poteškoćama i… »
"Moj muž daje pare na provod i lepe žene" Mia Borisavljević ljubi najzgodnijeg frajera na estradi, a sad otkrila: "Imamo…

"Moj muž daje pare na provod i lepe žene" Mia Borisavljević ljubi najzgodnijeg frajera na estradi, a sad otkrila: "Imamo…

Blic pre 1 dan
Srećna je u braku sa Bojanom Grujićem, sa kojim ima dve ćerke, i ističe da je u njihovom odnosu bilo samo manjih trzavica. Smatra da svaka žena mora biti finansijski nezavisna i ne sme zavisiti od muškarca. Mia Borisavljević 18 godina je na estradi, njen… »
"Muž daje pare na provod i lepe žene", naša pevačica o braku sa zgodnim kolegom: "Imamo trzavice"

"Muž daje pare na provod i lepe žene", naša pevačica o braku sa zgodnim kolegom: "Imamo trzavice"

Telegraf pre 1 dan
Mia Borisavljević proslavila je 18 godina na estradi i iako joj put nije bio jednostavan, danas uživa u plodovima svog rada. Pevačica je sada govorila o novim pesmama, albumu, braku, ali i stavovima o samostalnosti žena i porodici. Mia je izbacila dve… »

Vesti dana »