Povezane vesti
"Pobio sam dvoje ljudi zbog vinograda za dve godine" Goran Bregović o tragedijama: "Umro je nakon 6 meseci"
Telegraf pre 3 dana
Goran Bregović otvoreno je govorio o životu iza scene, otkrivajući teške trenutke iz detinjstva, oca alkoholičara, razvod roditelja, ali i neverovatnu porodičnu istoriju. Muzičar je podelio emotivnu ispovest o vinogradu koji je nasledio od oca i niz… »
"Voz joj otkinuo ruku, a posle se obesila": Stravična priča Gorana Bregovića, otkrio istinu o jezivim smrtima
Mondo pre 2 dana
Muzičar Goran Bregović je u jednom intervjuu govorio o svom detinjstvu, razvodu roditelja, ali i nasledstvu koje je ostalo iza oce Bregovićev otac penzionerske dane provodio je u zagorskom selu Sveti Petar Čvrstec kod Križevaca, gde je ispunio želju… »
"Zbog vinograda sam za dve godine pobio dvoje ljudi": Goran Bregović o tragedijama i teškom detinjstvu
Nova pre 2 dana
Goran Bregović govorio je o privatnom životu i tragedijama koje su ga zadesile. Iako je nasledio vinograd svog oca, niz nesrećnih događaja naterao ga je da se povuče od tog projekta. Bregović je objasnio da je njegov otac, nakon penzionisanja, živeo u… »
"Pobio sam dvoje ljudi zbog vinograda" Goran Bregović otkrio detalje tragedija na svom imanju, odustao je od svega: "To je…
Blic pre 2 dana
U detinjstvu je doživeo težak razvod roditelja zbog očeve alkoholizma, što je ostavilo dubok trag na njega i porodicu. Bregović već godinama gaji povrće u Beogradu, dok porodicu vodi nesvakidašnja porodična istorija, uključujući dedu Solunca i porodicu… »
"Uspeo sam da pobijem dvoje ljudi" Goran Bregović priznao jezivu istinu o tragičnim smrtima, misterija njegovog vinograda budi…
Kurir pre 2 dana
Muzičar Goran Bregović nasledio je vinograd od oca, ali je usled niza jezivih tragedija odlučio da odustane od njega. U emotivnoj ispovesti, on je progovorio o svom detinjstvu, razvodu roditelja, ocu alkoholičaru, ali i o neverovatnoj porodičnoj istoriji… »
Vesti dana »
Samit EU traži otvaranje Ormuskog moreuza i prestanak napada na energetiku i vodosnabdevanje
Beta pre 6 satijoš 1 povezana
Institut Batut: Ako se otkrije na vreme, lečenje raka dojke može biti veoma uspešno u više od 90 odsto slučajeva
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS-a u Beogradu: Sve je isto k’o i ranije, ali i nije…
Danas pre 7 satijoš 1 povezana