Povezane vesti

Profesorka pančevačke Gimnazije koja je dobila otkaz: Mislim da iza svega stoji politika

Profesorka pančevačke Gimnazije koja je dobila otkaz: Mislim da iza svega stoji politika

N1 Info pre 24 sata
U Pančevu se održava protest ispred Skupštine grada zbog stanja u kom se nalazi Gimnazija od kako imaju novog v.d. direktora, a na protest su pozvali zborovi. Profesorka nemačkog jezika Isidora Jovanovski koja je dobila otkaz u decembru, za N1 je kazala… »
Na protestu ispred pančevačke Gimnazije i otpuštena profesorka: Otkaz sam dobila jer sam podržala studente

Na protestu ispred pančevačke Gimnazije i otpuštena profesorka: Otkaz sam dobila jer sam podržala studente

Nova pre 24 sata
U Pančevu se održava protest ispred Skupštine grada zbog stanja u kom se nalazi Gimnazija od kako imaju novog v.d. direktora, a na protest su pozvali zborovi. Profesorka nemačkog jezika Isidora Jovanovski koja je dobila otkaz u decembru, za N1 je kazala… »
Zaposleni u Gimnaziji „Uroš Predić“ u Pančevu danas stupaju u štrajk

Zaposleni u Gimnaziji „Uroš Predić“ u Pančevu danas stupaju u štrajk

Danas pre 1 dan
Zaposleni u Gimnaziji „Uroš Predić“ u Pančevu, članovi Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Srbije, najavili su za danas i sutra (17. i 18. mart) jednosatni štrajk upozorenja, nezadovoljni što Skuština grada Pančeva još nije imenovala Školski odbor te… »

Vesti dana »