Povezane vesti
Profesorka pančevačke Gimnazije koja je dobila otkaz: Mislim da iza svega stoji politika
N1 Info pre 24 sata
U Pančevu se održava protest ispred Skupštine grada zbog stanja u kom se nalazi Gimnazija od kako imaju novog v.d. direktora, a na protest su pozvali zborovi. Profesorka nemačkog jezika Isidora Jovanovski koja je dobila otkaz u decembru, za N1 je kazala… »
Na protestu ispred pančevačke Gimnazije i otpuštena profesorka: Otkaz sam dobila jer sam podržala studente
Nova pre 24 sata
U Pančevu se održava protest ispred Skupštine grada zbog stanja u kom se nalazi Gimnazija od kako imaju novog v.d. direktora, a na protest su pozvali zborovi. Profesorka nemačkog jezika Isidora Jovanovski koja je dobila otkaz u decembru, za N1 je kazala… »
Zaposleni u Gimnaziji „Uroš Predić“ u Pančevu danas stupaju u štrajk
Danas pre 1 dan
Zaposleni u Gimnaziji „Uroš Predić“ u Pančevu, članovi Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Srbije, najavili su za danas i sutra (17. i 18. mart) jednosatni štrajk upozorenja, nezadovoljni što Skuština grada Pančeva još nije imenovala Školski odbor te… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Pravo u centar pre 2 satajoš 29 povezanih
Otrovala pse, pa ih bacila u bunar u selu Tešica kod Aleksinca – meštani zabrinuti zbog zagađene vode
Južne vesti pre 30 minutajoš 32 povezane
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 6 satijoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih