Povezane vesti
"Ne bih primetio neku drugu da je sve bilo kako treba": Marko Gačić šokiro izjavom nakon priznanja da je prevario ženu
Nova pre 19 sati
Pevač Marko Gačić je govorio o braku sa koleginicom Gogom Gačić. Marko je rekao kako je ženu prevario jer se od supruge udaljio, te da je smatrao da time daje deci loš primer kako prava ljubav treba da izgleda. "Žao mi je što smo živeli određeni… »
"Da je sve funkcionisalo, ne bih je prevario" Marko Gačić pronašao izgovor za svoju preljubu: Nema zagrljaja, nema poljupca…
Kurir pre 19 sati
Pevač Marko Gačić tokom gostovanja u jednoj emisiji, govorio je o braku sa koleginicom Gogom Gačić. Marko ne krije da je suprugu prevario, a mnoge je iznenadio opravdanjem za to. Marko je rekao kako je ženu prevario jer se od supruge udaljio, te da je… »
"Ne bih ja drugu primetio da je u braku sve funkcionisalo": Marko Gačić prevario suprugu, a ovako se pravdao
Mondo pre 19 sati
Marko Gačić je rekao kako je ženu prevario jer se od supruge udaljio, te da je smatrao da time daje deci loš primer kako prava ljubav treba da izgleda. - Žao mi je što smo živeli određeni vremenski period tako da nismo obraćali pažnju na taj naš odnos iz… »
Vesti dana »
Zelenski: Ukrajina se suočava sa nestašicom raketa zbog rata na Bliskom istoku
Danas pre 1 satjoš 46 povezanih
Hasijev: Odnosi Azerbejdžana i Srbije dostigli najviši nivo strateškog partnerstva
Euronews pre 3 satajoš 28 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Prodekan za finansije AUNS: Galerija korišćena u cilju za koji je i otvorena
N1 Info pre 5 satijoš 41 povezana
Štek pun bele tehnike i mobilnih telefona: Policija "pokvarila" planove trojci švercera, ostali bez milion dinara
Mondo pre 21 minutajoš 24 povezane