Povezane vesti
"Naša soba je prazna": Suzana Jovanović kroz suze o Saši Popoviću, jedno je razara nakon njegove smrti
Mondo pre 8 sati
Suzana Jovanović i Saša Popović su važili za jedan od najskladnijih parova domaće javne scene, a intimu su uvek čuvali za sebe. Ona je sada govorila o njihovom životu i navikama i rekla da joj upravo ti, naizgled mali trenuci, nedostaju najviše. -… »
Nedostaje mi, naša soba je prazna – Suzana Jovanović o Saši Popoviću pričala kroz suze
Svet & Skandal pre 9 sati
Suzana Jovanović kroz suze je govorila o smrti supruga Saše Popovića. Prošlo je godinu dana otkako nas je on napustio, a ona je otkrila šta joj najviše nedostaje. Suzana i Saša su važili za jedan od najskladnijih parova domaće javne scene, a intimu su… »
"Prazna je soba, nedostaju mi njegovi zagrljaji", Suzana kroz suze o Saši Popoviću: "Nismo bili običan par"
Telegraf pre 16 sati
Pevačica Suzana Jovanović otvorila je srce o životu svog supruga Saše Popovića, koji nas je napustio pre godinu dana. Kroz suze je govorila o svakodnevnim trenucima koji joj najviše nedostaju - od zagrljaja i razgovora, do njegovog vedrog duha i… »
"Naša soba je prazna, nedostaje mi" Suzana Jovanović kroz suze o životu sa Sašom Popovićem: "Nismo bili običan par"
Blic pre 17 sati
Opisala je njihovu vezu kao posebnu zbog zajedničke profesije i stalno zanimljivih razgovora Naglasila je Sašinu energiju, vedar duh i hiperaktivnost, koji su joj posebno nedostaju Suzana Jovanović kroz suze je govorila o smrti supruga Saše Popovića… »
Vesti dana »
Tramp: SAD bi mogle da završe sa Iranom i ostave saveznicima da brinu o Ormuzu
RTV pre 7 minutajoš 46 povezanih
Hasijev: Odnosi Azerbejdžana i Srbije dostigli najviši nivo strateškog partnerstva
Euronews pre 3 satajoš 28 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 4 satijoš 41 povezana
Uhapšeni šverceri bele tehnike: Policija zaplenila robu vrednu više od 900.000 dinara
Nova pre 37 minutajoš 24 povezane