Povezane vesti
"Imam dijagnozu već šest godina", bivša zadrugarka o zdravstvenom stanju: "Povremeno imam napade"
Telegraf pre 15 sati
Nekadašnja rijaliti učesnica i starleta Jelena Krunić podelila je u svom vlogu kako se nosi sa anksioznošću i depresijom, ističući da je dijagnozu dobila pre oko šest godina. - Moram da priznam da patim od toga i da imam dijagnozu već oko šest godina… »
"Imam dijagnozu već šest godina" Naša starleta otvorila dušu i otkrila: "Nemam konstantno te napade, ali se povremeno…
Blic pre 17 sati
Ispovest o mentalnom zdravlju naišla je na podršku, ali i iznenađenje njenih fanova. Jelena je ranije pričala i o svom intimnom životu, navodeći da je imala preko 50 partnera. Bivša rijaliti učesnica i starleta Jelena Krunić povukla se iz javnog života… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 50 minutajoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO Iran pogubio švedskog državljanina zbog špijunaže i preti napadima na naftna postrojenje, Izrael ubio iranskog ministra
Nova pre 10 minutajoš 36 povezanih
Potpisan ugovor sa Azvirtom o izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih
Pretnja je izrečena; Sledi odmazda - goreće Bliski istok; Postali su "legitimne mete" FOTO
B92 pre 1 satjoš 49 povezanih