Povezane vesti
"Stariji sam od njenog oca jednu, a od majke 3" Naš glumac zaveo 23 godine mlađu, njeni roditelji se protive
Telegraf 18.03.2026
Glumac Vahidin Prelić (51) zaveo je mlađu devojku Bojanu Radić, a oni su nedavno zajedno govorili o svojoj ljubavi i izazovima sa kojima su se susreli nakon što su stupili u vezu. Bojana je rekla da njeni roditelji nisu prihvatili njenu ljubav sa glumcem… »
"Stariji sam od njenog oca jednu, a od majke tri godine" Naš glumac (51) o tri decenije mlađoj devojci: "Bilo mi je najbitnije…
Blic 18.03.2026
Otac Bojane ima veći problem sa time što je Vahidin musliman nego sa razlikom u godinama Bojana, koja studira psihologiju, pokušava da razume perspektivu svojih roditelja Glumac Vahidin Prelić (51) i njegova devojka Bojana govorili su o svojoj ljubavi i… »
"Stariji sam od njenog oca jednu, a od majke 3 godine": Naš glumac o mlađoj devojci, izbio haos sa njenim roditeljima
Mondo 18.03.2026
Glumac Vahidin Prelić (51) i njegova devojka Bojana govorili su o svojoj ljubavi i izazovima sa kojima su se susreli nakon što su stupili u vezu. Bojana je rekla da njeni roditelji nisu prihvatili njenu ljubav sa glumcem zbog razlike u godinama, ali i… »
Vesti dana »
Danas tropski toplo, temperatura do 34 stepena, a evo kakve nas vremenske prilike očekuju narednih dana
Dnevnik pre 2 satajoš 18 povezanih
ANEM: Alo i Informer dobili 58 miliona, Radoica Milosavljević 50 miliona na medijskim konkursima
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
San Antonio pred eliminacijom: Oklahoma zaustavila Vembanjamu i preuzela kontrolu serije
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih
Uhapšen Novosađanin zbog zloupotrebe položaja: Novac udruženja građana uzimao za sebe
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih