Povezane vesti
"Stariji sam od njenog oca jednu, a od majke 3" Naš glumac zaveo 23 godine mlađu, njeni roditelji se protive
Telegraf 18.03.2026
Glumac Vahidin Prelić (51) zaveo je mlađu devojku Bojanu Radić, a oni su nedavno zajedno govorili o svojoj ljubavi i izazovima sa kojima su se susreli nakon što su stupili u vezu. Bojana je rekla da njeni roditelji nisu prihvatili njenu ljubav sa glumcem… »
"Stariji sam od njenog oca jednu, a od majke tri godine" Naš glumac (51) o tri decenije mlađoj devojci: "Bilo mi je najbitnije…
Blic 18.03.2026
Otac Bojane ima veći problem sa time što je Vahidin musliman nego sa razlikom u godinama Bojana, koja studira psihologiju, pokušava da razume perspektivu svojih roditelja Glumac Vahidin Prelić (51) i njegova devojka Bojana govorili su o svojoj ljubavi i… »
"Stariji sam od njenog oca jednu, a od majke 3 godine": Naš glumac o mlađoj devojci, izbio haos sa njenim roditeljima
Mondo 18.03.2026
Glumac Vahidin Prelić (51) i njegova devojka Bojana govorili su o svojoj ljubavi i izazovima sa kojima su se susreli nakon što su stupili u vezu. Bojana je rekla da njeni roditelji nisu prihvatili njenu ljubav sa glumcem zbog razlike u godinama, ali i… »
Vesti dana »
NOVO POSKUPLJENJE GORIVA: Od 15 časova dizel 234, benzin 205 dinara
Ozon pre 27 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 5. septembar: Sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Serbian News Media pre 37 minutajoš 36 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 6 povezanih
Studenti u blokadi: Špijunski softver instaliran i kod dvoje studenata Pravnognog fakulteta u Nišu
Serbian News Media pre 42 minutajoš 12 povezanih