Повезане вести

Након бруталне акције Микија Дудића и Саре, огласила се њена мајка! Били голи пред камерама, уздисали, цела соба их гледала…

Након бруталне акције Микија Дудића и Саре, огласила се њена мајка! Били голи пред камерама, уздисали, цела соба их гледала…

Курир пре 4 сати
Сара Стојановић, актуелна учесница "Елите" шокирала је све када је синоћ имала интимни однос са Микијем Дудићем, сином Хасана Дудића и певачице Злате Петровић, а медији су позвали и њену мајку, како би чули и њен суд на ову… »
"Сара напада, стално спава са старијим мушкарцима" Хасан Дудић се огласио након вреле акције сина Микија у Елити: "Та ми неће…

"Сара напада, стално спава са старијим мушкарцима" Хасан Дудић се огласио након вреле акције сина Микија у Елити: "Та ми неће…

Блиц пре 11 сати
Током журке је конзумирао доста алкохола и имао интимне односе са Саром Стојановић пред цимерима. Након свог поступка, добио је честитке од Филипа Ђукића и Марка Јањушевића Јањуша. Певач Мики Дудић (41) месецима уназад… »
"Постио је шест месеци", Хасан Дудић огласио се након вреле акције сина Микија у Елити: Снајка неће бити сигурно

"Постио је шест месеци", Хасан Дудић огласио се након вреле акције сина Микија у Елити: Снајка неће бити сигурно

Курир пре 11 сати
Певач Мики Дудић (41) месецима је, како је и сам признао, контролисао своје понашање у „Елити“ и уздржавао се због своје деце. Међутим, јутрос је прешао границу када је имао интиман однос са Сара Стојановић (27), која је током… »
"Мушко је, жива душа, а она стално напада!" Хасан се огласио након што је Мики имао односе са Саром

"Мушко је, жива душа, а она стално напада!" Хасан се огласио након што је Мики имао односе са Саром

Телеграф пре 11 сати
Актуелни учесник Елите, Мики Дудић (41) месецима уназад контролисао је, према сопственом признању, понашање у "Елити" и суздржавао се од многих ствари због деце, која су тинејџери. Тако је било све до јутрос, када је имао… »
Злата Петровић сазнала да јој је син имао врелу акцију са 14 година млађом: "Обрадовали сте ме"

Злата Петровић сазнала да јој је син имао врелу акцију са 14 година млађом: "Обрадовали сте ме"

Блиц пре 12 сати
Након почетног шока, изјавила је кроз смех да јој је лакнуло што није у питању нека озбиљнија ситуација. Злата је била изненађена вестима јер је за акцију сазнала преко новинара док је била на рођендану. Фолк певачица Злата… »
"Обрадовали сте ме" Злата Петровић сазнала да јој је син имао врелу акцију са 14 година млађом

"Обрадовали сте ме" Злата Петровић сазнала да јој је син имао врелу акцију са 14 година млађом

Курир пре 11 сати
Фолк певачица Злата Петровић огласила се након што је њен син Мики Дудић (41) рано јутрос имао врелу акцију у ријалитију "Задруга 9 Елита" са четрнаест година млађом учесницом Саром Стојановић (27). Након синоћне журке, Мики и… »
Мики Дудић имао интимне односе са Саром пред камерама: Он је 5. мушкарац са којим је имала врелу акцију у Елити 9

Мики Дудић имао интимне односе са Саром пред камерама: Он је 5. мушкарац са којим је имала врелу акцију у Елити 9

Блиц пре 15 сати
Сари је Мики пети мушкарац са којим је имала интимне односе током боравка у ријалитију. Злата Петровић била је бесна на сина због његових изјава о Јовану, оштро негирајући тврдње везане за коцку. Након још једне бурне журке у… »
Син Злате Петровић затресао кревет са Саром Стојановић! Он јој је пети с којим је имала односе у ријалитију

Син Злате Петровић затресао кревет са Саром Стојановић! Он јој је пети с којим је имала односе у ријалитију

Телеграф пре 16 сати
Налон журке у Елити која је завршена рано јутрос, Сара Стојановић и Мики Дудић завршили су под јорган планином. Она је целе ноћи помало љубоморисала на Тању Стијељу Богињу, те уопште није чудно што је узела ставр у своје… »

Вести дана »