Povezane vesti

Nakon brutalne akcije Mikija Dudića i Sare, oglasila se njena majka! Bili goli pred kamerama, uzdisali, cela soba ih gledala…

Nakon brutalne akcije Mikija Dudića i Sare, oglasila se njena majka! Bili goli pred kamerama, uzdisali, cela soba ih gledala…

Kurir pre 20 dana
Sara Stojanović, aktuelna učesnica "Elite" šokirala je sve kada je sinoć imala intimni odnos sa Mikijem Dudićem, sinom Hasana Dudića i pevačice Zlate Petrović, a mediji su pozvali i njenu majku, kako bi čuli i njen sud na ovu temu. Sara je, naime, u… »
"Sara napada, stalno spava sa starijim muškarcima" Hasan Dudić se oglasio nakon vrele akcije sina Mikija u Eliti: "Ta mi neće…

"Sara napada, stalno spava sa starijim muškarcima" Hasan Dudić se oglasio nakon vrele akcije sina Mikija u Eliti: "Ta mi neće…

Blic pre 20 dana
Tokom žurke je konzumirao dosta alkohola i imao intimne odnose sa Sarom Stojanović pred cimerima. Nakon svog postupka, dobio je čestitke od Filipa Đukića i Marka Janjuševića Janjuša. Pevač Miki Dudić (41) mesecima unazad kontrolisao je, prema sopstvenom… »
"Postio je šest meseci", Hasan Dudić oglasio se nakon vrele akcije sina Mikija u Eliti: Snajka neće biti sigurno

"Postio je šest meseci", Hasan Dudić oglasio se nakon vrele akcije sina Mikija u Eliti: Snajka neće biti sigurno

Kurir pre 20 dana
Pevač Miki Dudić (41) mesecima je, kako je i sam priznao, kontrolisao svoje ponašanje u „Eliti“ i uzdržavao se zbog svoje dece. Međutim, jutros je prešao granicu kada je imao intiman odnos sa Sara Stojanović (27), koja je tokom rijalitija već menjala… »
"Muško je, živa duša, a ona stalno napada!" Hasan se oglasio nakon što je Miki imao odnose sa Sarom

"Muško je, živa duša, a ona stalno napada!" Hasan se oglasio nakon što je Miki imao odnose sa Sarom

Telegraf pre 20 dana
Aktuelni učesnik Elite, Miki Dudić (41) mesecima unazad kontrolisao je, prema sopstvenom priznanju, ponašanje u "Eliti" i suzdržavao se od mnogih stvari zbog dece, koja su tinejdžeri. Tako je bilo sve do jutros, kada je imao intimni odnos sa Sarom… »
Zlata Petrović saznala da joj je sin imao vrelu akciju sa 14 godina mlađom: "Obradovali ste me"

Zlata Petrović saznala da joj je sin imao vrelu akciju sa 14 godina mlađom: "Obradovali ste me"

Blic pre 20 dana
Nakon početnog šoka, izjavila je kroz smeh da joj je laknulo što nije u pitanju neka ozbiljnija situacija. Zlata je bila iznenađena vestima jer je za akciju saznala preko novinara dok je bila na rođendanu. Folk pevačica Zlata Petrović oglasila se nakon… »
"Obradovali ste me" Zlata Petrović saznala da joj je sin imao vrelu akciju sa 14 godina mlađom

"Obradovali ste me" Zlata Petrović saznala da joj je sin imao vrelu akciju sa 14 godina mlađom

Kurir pre 20 dana
Folk pevačica Zlata Petrović oglasila se nakon što je njen sin Miki Dudić (41) rano jutros imao vrelu akciju u rijalitiju "Zadruga 9 Elita" sa četrnaest godina mlađom učesnicom Sarom Stojanović (27). Nakon sinoćne žurke, Miki i Sara su se prepustili… »
Miki Dudić imao intimne odnose sa Sarom pred kamerama: On je 5. muškarac sa kojim je imala vrelu akciju u Eliti 9

Miki Dudić imao intimne odnose sa Sarom pred kamerama: On je 5. muškarac sa kojim je imala vrelu akciju u Eliti 9

Blic pre 21 dana
Sari je Miki peti muškarac sa kojim je imala intimne odnose tokom boravka u rijalitiju. Zlata Petrović bila je besna na sina zbog njegovih izjava o Jovanu, oštro negirajući tvrdnje vezane za kocku. Nakon još jedne burne žurke u rijalitiju "Zadruge 9… »
Sin Zlate Petrović zatresao krevet sa Sarom Stojanović! On joj je peti s kojim je imala odnose u rijalitiju

Sin Zlate Petrović zatresao krevet sa Sarom Stojanović! On joj je peti s kojim je imala odnose u rijalitiju

Telegraf pre 21 dana
Nalon žurke u Eliti koja je završena rano jutros, Sara Stojanović i Miki Dudić završili su pod jorgan planinom. Ona je cele noći pomalo ljubomorisala na Tanju Stijelju Boginju, te uopšte nije čudno što je uzela stavr u svoje ruke. Posebno je zanimljivo… »

Vesti dana »