Povezane vesti

Zabrinuti građani: Nepoznata lica zlostavljala labudove na Aleksandrovačkom jezeru

Zabrinuti građani: Nepoznata lica zlostavljala labudove na Aleksandrovačkom jezeru

Jugmedia pre 1 dan
Zabrinuti građani obratili su se nedavno medijima u Vranju, a nakon nesvakidašnjeg događaja na Aleksandrovačkom jezeru, gde su, kako navode, zlostavljani labudovi. Kako građani javljaju, pre par nedelje na Aleksandrovačkom jezeru pojavio se par labudova… »
Užas na Aleksandrovačkom jezeru: Nasilno rastavili par labudova, jednog odneli, drugi ostao sam i uznemiren

Užas na Aleksandrovačkom jezeru: Nasilno rastavili par labudova, jednog odneli, drugi ostao sam i uznemiren

Blic pre 1 dan
Jedan labud je odveden, dok je drugi ostao uznemiren i sam na jezeru Zahvaljujući intervenciji meštanina, sprečeno je da oba labuda budu odnesena Zabrinuti građani obratili su se nedavno medijima u Vranju, a nakon nesvakidašnjeg događaja na… »
Užas na Aleksandrovačkom jezeru! Grupa ljudi zlostavljala labudove: Rastavili par, labud ostao sam i uznemiren

Užas na Aleksandrovačkom jezeru! Grupa ljudi zlostavljala labudove: Rastavili par, labud ostao sam i uznemiren

Telegraf pre 1 dan
Zabrinuti građani obratili su se nedavno medijima u Vranju, a nakon nesvakidašnjeg događaja na Aleksandrovačkom jezeru, gde su, kako navode, zlostavljani labudovi. Kako građani javljaju, pre par nedelje na Aleksandrovačkom jezeru pojavio se par labudova… »
Ukraden labud sa Aleksandrovačkog jezera, drugi spašen u poslednjem trenutku

Ukraden labud sa Aleksandrovačkog jezera, drugi spašen u poslednjem trenutku

Rešetka pre 2 dana
Nepoznate osobe uhvatile su u utorak jednog iz para labudova koji su se nedavno nastanili na Aleksandrovačkom jezeru kod Vranja, ubacile ga u automobil i odvezle u nepoznatom pravcu, posvedočili su očevici za lokalne medije. Prema njihovim rečima, drugi… »

Vesti dana »