Повезане вести

Ивана возила 3.000 километара од Ирака до Србије: "Пројектили су падали по зградама, подсетило ме на 1999."

Ивана возила 3.000 километара од Ирака до Србије: "Пројектили су падали по зградама, подсетило ме на 1999."

Телеграф пре 4 сати
Живот и изазови у Ираку. Београђанка Ивана Васић је бежећи од рата на Блиском истоку возила 3.000 километара и за три дана из Ирака колима стигла у Београд. Кад су авиони летели изнад моје зграде одлучила сам да одем, каже… »
"Подсетило ме на '99. годину" Филмски бег Београђанке из Ирака: Ивана возила 3.000 километара до Србије, једини чувари била су…

"Подсетило ме на '99. годину" Филмски бег Београђанке из Ирака: Ивана возила 3.000 километара до Србије, једини чувари била су…

Блиц пре 6 сати
Ивана Васић је напустила Ербил, главни град ирачког Курдистана, због погоршане безбедносне ситуације и са два пса кренула ка Београду Пре осам година преселила се у Ербил ради отварања етно-теретане, али током пандемије короне… »
Бег из Ирака – Ивана возила 3.000 километара до Београда: Човек порасте кад се сретне са страхом

Бег из Ирака – Ивана возила 3.000 километара до Београда: Човек порасте кад се сретне са страхом

РТС пре 6 сати
Београђанка Ивана Васић је бежећи од рата на Блиском истоку возила 3.000 километара и за три дана из Ирака колима стигла у Београд. Кад су авиони летели изнад моје зграде одлучила сам да одем, каже Васићева и додаје да је све… »
Ивана возила 3.000 километара да побегне од ратних страхота: Од Ирака до Београда, сама са два пса стигла за три дана

Ивана возила 3.000 километара да побегне од ратних страхота: Од Ирака до Београда, сама са два пса стигла за три дана

Дневник пре 9 сати
Београђанка Ивана Васић је бежећи од рата на Блиском истоку возила 3.000 километара и за три дана из Ирака колима стигла у Београд. Кад су авиони летели изнад моје зграде одлучила сам да одем, каже Васићева и додаје да је све… »
Београђанка возила ауто од Ирака до Србије, прешла 3.000 километара: "Пси су ми чували страх, они су увек ту"

Београђанка возила ауто од Ирака до Србије, прешла 3.000 километара: "Пси су ми чували страх, они су увек ту"

Мондо пре 9 сати
"Кад су авиони летели изнад моје зграде, одлучила сам да одем": Београђанка прешла 3.000 км да побегне из Ербила

"Кад су авиони летели изнад моје зграде, одлучила сам да одем": Београђанка прешла 3.000 км да побегне из Ербила

Еуроневс пре 12 сати
Београђанка Ивана Васић возила је 3.000 километара од Ербила на северу Ирака до Србије како би побегла од иранских бомби којима је нападнуто то подручје у знак одмазде за америчко-израелске нападе на Иран, објавила је данас… »
Ивана побегла колима од бомби из Ирака, возила 3.000 км до Београда

Ивана побегла колима од бомби из Ирака, возила 3.000 км до Београда

Н1 Инфо пре 13 сати
Ивана Васић возила је 3.000 километара од Ербила, престонице ирачког Курдистана до Србије, како би побегла од иранских бомби којима је нападнуто ово подручје као одмазда за америчко-израелски напада на Иран, објавио је РТС. Ивана… »

Вести дана »