Povezane vesti

Brutalne reči bivše žene Dženana Lončarevića koju je varao 10 godina: Samira ovim žestoko potkačila pevača?

Brutalne reči bivše žene Dženana Lončarevića koju je varao 10 godina: Samira ovim žestoko potkačila pevača?

Mondo pre 1 dan
Dženan Lončarević godinama je varao svoju suprugu Samiru, koja je ranije javno otkrila šokantne detalje iz njihovog života. Samira je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom izazvala je pravu pometnju među pratiocima. Podsetite se kako… »
"Sve što je kupovao stavljao je na ime majke." Dženan je ženu hteo da izbaci iz kuće, prošla agoniju, a sad...

"Sve što je kupovao stavljao je na ime majke." Dženan je ženu hteo da izbaci iz kuće, prošla agoniju, a sad...

Telegraf pre 1 dan
Javnost je ostala zgranuta kada smo pre dve godine objavili vest da je Dženan Lončarević dobio dete sa devojkom s kojom je godinama živeo, iako je bio u braku sa suprugom Samiru, koja je svojevremeno za Telegraf.rs i iznela sve detalje. Samira je na… »
"Hoće da me izbaci iz kuće" Pevač prevario ženu, živeo dvostruki život, njena brutalna objava šokirala javnost (foto)

"Hoće da me izbaci iz kuće" Pevač prevario ženu, živeo dvostruki život, njena brutalna objava šokirala javnost (foto)

Kurir pre 1 dan
Dženan Lončarević godinama je varao svoju suprugu Samiru, koja je ranije javno otkrila šokantne detalje iz njihovog života. Samira je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom izazvala je pravu pometnju među pratiocima. Naime, Samira je… »
"Sve što je kupovao stavljao je na ime njegove majke, hoće da me izbaci iz kuće" Pevač varao ženu i živeo dvostruki život, ona…

"Sve što je kupovao stavljao je na ime njegove majke, hoće da me izbaci iz kuće" Pevač varao ženu i živeo dvostruki život, ona…

Blic pre 1 dan
Samira je na društvenim mrežama podelila citat o pravoj ljubavi, što je izazvalo burne reakcije. Optužila je pevača svojevremeno da ima ljubavnicu s kojom ima dete i da želi da je izbaci iz kuće u Prijepolju. Pevač Dženan Lončarević godinama je varao… »

Vesti dana »