Povezane vesti

Kemiš vidno utučen stigao na snimanje Pinkovih zvezda: Na pitanje o stanju Zorice Brunclik ostao nem

Kemiš vidno utučen stigao na snimanje Pinkovih zvezda: Na pitanje o stanju Zorice Brunclik ostao nem

Telegraf pre 1 dan
Danas je, 18. marta, nastavljeno snimanje Pinkovih zvezda, a umesto Zorice Brunclik koja je nedavno operisana pojavio se njen suprug Miroljub Arandjelović Kemiš. Kemiš je u Šimanovce stigao sa ćerkom Zlatom, vidno utičen i neraspoložen za razgovor. Njih… »
Lepa Lukić se čula sa Zoricom, priznala u kakvom je stanju: "Izašla je iz šok sobe, kad sam joj čula glas..."

Lepa Lukić se čula sa Zoricom, priznala u kakvom je stanju: "Izašla je iz šok sobe, kad sam joj čula glas..."

Telegraf pre 1 dan
Vesna Zmijanac o stanju Zorice Brunclik: "Možda postoji neko čudo, pa se izleči... Mnogo mi je žao" Lepa Lukić čula se sa Zoricom Brunclik! Kako je podelila po dolasku na današnje snimanje muzičkog takmičenja, Zorica je nju pozvala, kada joj je Kemiš… »
Isplivao snimak iz studija: Kemiš se pojavio na snimanju da zameni Zoricu, a niko mu ne prilazi sem nje

Isplivao snimak iz studija: Kemiš se pojavio na snimanju da zameni Zoricu, a niko mu ne prilazi sem nje

Telegraf pre 12 sati
Danas je nastavljeno snimanje Pinkovih zvezda, a umesto pevačice Zorice Brunclik koja je nedavno operisana, pojavio se njen suprug Miroljub Arandjelović Kemiš, koji će biti deo stručnog žirija. Kemiš je u Pinkov studio došao sa ćerkom Zlatom, vidno… »
Kemiš SMRŠAO! DOŠAO SAM NA PINKOVE ZVEZDE O ZORICI NI REČ!

Kemiš SMRŠAO! DOŠAO SAM NA PINKOVE ZVEZDE O ZORICI NI REČ!

Svet & Skandal pre 12 sati
Danas je nastavljeno snimanje „Pinkovih Zvezda“ a Kemiš se pojavio bez svoje supruge Zorice Brunclik, a njegov dolazak izazvao je lavinu pitanja na koja – nije želeo da odgovori. Vidno iscrpljen i znatno mršaviji nego ranije, Kemiš je stigao u pratnji… »
"Vidimo Đanija, brata Darka Lazića...“: Karleuša otkrila da li se čula sa pevačem

"Vidimo Đanija, brata Darka Lazića...“: Karleuša otkrila da li se čula sa pevačem

Mondo pre 13 sati
Pevačica Jelena Karleuša pojavila se danas na snimanju nove epizode muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", gde se osvrnula i užne vesti na estradi, kao što je pogibija brata Darka Lazića, i nedavna operacija Radiše Trajkovića Đanija. - Baš mi je žao, ovo… »
Kemiš utučen stigao na snimanje "Pinkovih zvezda" Menja Zoricu Brunclik u takmičenju, ćerka se ne odvaja od njega (video)

Kemiš utučen stigao na snimanje "Pinkovih zvezda" Menja Zoricu Brunclik u takmičenju, ćerka se ne odvaja od njega (video)

Blic pre 14 sati
Njeno mesto u žiriju preuzima suprug Miroljub Aranđelović Kemiš. Kemiš nije želeo da komentariše zdravstveno stanje Zorice prilikom dolaska na snimanje. Pevačica Zorica Brunclik član je žirija "Pinkovih zvezda", a zbog narušenog zdravstvenog stanja u… »
"Baš mi je žao, ovo je loš period za estradne rajske ptice" Jelena Karleuša otkrila da li se čula sa Đanijem posle njegove…

"Baš mi je žao, ovo je loš period za estradne rajske ptice" Jelena Karleuša otkrila da li se čula sa Đanijem posle njegove…

Kurir pre 14 sati
Pop diva Jelena Karleuša pojavila se danas na snimanju nove epizode muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", te je tom prilikom kratko proćaskala sa sedmom silom. Karleuša se osvrnula i na druge tužne vesti na estradi, kao što je pogibija brata Darka… »
Kemiš vidno utučen, ćerka se ne odvaja od njega: Nije želeo da odgovara na pitanja o Zorici Brunclik FOTO

Kemiš vidno utučen, ćerka se ne odvaja od njega: Nije želeo da odgovara na pitanja o Zorici Brunclik FOTO

B92 pre 14 sati
Miroljub Aranđelović Kemiš pojavio se u javnosti prvi put otkako se pojavila informacija da je njegova supruga pevačica Zorica Brunclik u bolnici i da ima velikih problema sa zdravljem, ali Kemiš nije želeo da odgovara da pitanja medija o tome. Pevačica… »
"Loše vreme za estradne rajske ptice" Tužna izjava JK o stanju Zorice Brunclik, Laziću i Đaniju: "Vidim da..."

"Loše vreme za estradne rajske ptice" Tužna izjava JK o stanju Zorice Brunclik, Laziću i Đaniju: "Vidim da..."

Telegraf pre 13 sati
Muzička zvezda Jelena Karleuša pojavila se na snimanju nove epizode " Pinkovih zvezda". Odmah po dolasku u studio pitala je ko menja njenu koleginicu Zoricu Brunclik, koja već neko vreme ne prisustvuje snimanjima zbog lošeg zdravstvenog stanja. Kada je… »
"Rekli su da to nije profesionalno sa moje strane" Bojana Lazić progovorila o komentarima kada se ugase kamere: Svađa sa…

"Rekli su da to nije profesionalno sa moje strane" Bojana Lazić progovorila o komentarima kada se ugase kamere: Svađa sa…

Kurir pre 15 sati
Bojana Lazić, stigla je danas na snimanje Pinkovih zvezda, pa je tom prilikom razgovarala sa medijima. Voditeljka je govorila o svom angažmanu u popularnom muzičkom takmičenju, ali i o najstresnijim trenucima. - Ja moram da budem uvek raspoložena, sama… »
"Svi smo se nadali da će se Zorica vratiti", Bojana Lazić otkrila detalje Kemiševih poruka: "Biću mu podrška!"

"Svi smo se nadali da će se Zorica vratiti", Bojana Lazić otkrila detalje Kemiševih poruka: "Biću mu podrška!"

Telegraf pre 14 sati
Danas, 18. marta, nastavljeno je snimanje Pinkovih zvezda, a voditeljka Bojana Lazić je po dolasku odmah pomenula Miroljuba Aranđelovića Kemiša koji na ovom snimanju ponovo menja suprugu Zoricu Brunclik. Naime, Kemiš je sa ćerkom Zlatom stigao umesto… »
"Izašla je iz šok sobe, operisana je" Lepa Lukić progovorila o zdravstvenom stanju Zorice Brunclik: "Sekiram se za nju"

"Izašla je iz šok sobe, operisana je" Lepa Lukić progovorila o zdravstvenom stanju Zorice Brunclik: "Sekiram se za nju"

Blic pre 16 sati
Zorica se oseća bolje i uskoro izlazi iz bolnice na kućno lečenje. Lepa Lukić je priznala da se mnogo zabrinula za Zoricu i emotivno reagovala kada je čula njen glas. Pevačica Lepa Lukić progovorila je o zdravstvenom stanju njene koleginice Zorice… »

Vesti dana »