Povezane vesti

Vučić o izjavama Picule: Dokle god on govori loše o meni, znam da radim dobar posao za Srbiju

Vučić o izjavama Picule: Dokle god on govori loše o meni, znam da radim dobar posao za Srbiju

RTV pre 17 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula kada govori o njemu, zapravo mnogo više govori o sebi. Vučić je, odgovarajući na novinarsko pitanje kako vidi tvrdnje Picule da Vučić… »
"Dok Picula govori loše o meni, znam da radim dobro za svoj narod" Vučić: "Odlično razumemo šta je to što rade, nisam naročito…

"Dok Picula govori loše o meni, znam da radim dobro za svoj narod" Vučić: "Odlično razumemo šta je to što rade, nisam naročito…

Blic pre 21 sat
Vučić je rekao da Picula i hrvatske komšije "uvek mnogo više govore" o sebi nego o njemu Kako je naveo, bio bi veoma zabrinut da je Picula nešto lepo rekao o njemu Predsednik Aleksandar Vučić je prokomentarisao kritike Tonina Picula, izvestioca Evropskog… »
Vučić o Piculi i Hrvatskoj: Oni pokušavaju da zaustave Srbiju na svaki način, dobro razumem šta rade

Vučić o Piculi i Hrvatskoj: Oni pokušavaju da zaustave Srbiju na svaki način, dobro razumem šta rade

Euronews pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je izjavu izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Tonina Picule, ističući da hrvatske vlasti "više govore o sebi nego o Srbiji" i da se ponašaju u skladu sa prošlim konfliktima. Vučić je kritikovao… »
Predsednik Srbije: Picula nastavlja borbu kao kad je nosio pušku protiv Srba, ali na drugi način

Predsednik Srbije: Picula nastavlja borbu kao kad je nosio pušku protiv Srba, ali na drugi način

Danas pre 21 sat
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da Hrvatska pokušava da zaustavi Srbiju, „ali im baš ne ide najbolje i nastaviće“, istovremeno navodeći da bi bio zabrinut kada bi izvestilac za Srbiju Evropskog Parlamenta Tonino Picula rekao nešto… »
Vučić o Piculinom izveštaju: Hrvatske komšije pokušavaju da zaustave Srbiju, ali im ne ide

Vučić o Piculinom izveštaju: Hrvatske komšije pokušavaju da zaustave Srbiju, ali im ne ide

NIN pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas kritičke izjave izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Tonina Picule tokom predstavljanja izveštaja o Srbiji, ocenivši da "hrvatske komšije" pokušavaju da zaustave Srbiju na svaki način i da im… »
Vučić: „Picula nastavlja borbu kao kad je nosio pušku protiv Srba, ali na drugi način“

Vučić: „Picula nastavlja borbu kao kad je nosio pušku protiv Srba, ali na drugi način“

Serbian News Media pre 21 sat
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da Hrvatska pokušava da zaustavi Srbiju, „ali im baš ne ide najbolje i nastaviće“, istovremeno navodeći da bi bio zabrinut kada bi izvestilac za Srbiju Evropskog Parlamenta Tonino Picula rekao nešto… »

Vesti dana »